Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 27 april 2011

17 X 3

I år har Janne och jag varit gifta i 17 år!
Vårt första gemensamma barn fyller 17 år i slutet på sommaren, och det är även 17 år sen som mina tre äldsta barn och jag flyttade hit till Avesta!
(Det var som 17! kanske nån fyndig person utbrister...!! ;-)

Ja, så är det! Och i 17 år har jag sett dessa två fantastiska vårblommande träd, och tänkt att jag borde fotografera dem när de blommar.
Idag gjorde jag det äntligen!!
Visst är de vackra!

Anneli.

9 kommentarer:

tantista sa...

Åh så vackert! Och grattis! Och godnatt! :)

Maria sa...

Grattis!!! Och vilket vackert träd <3

Lina sa...

Grattis till 17 år :) Vad underbart!
Och vilket fantastiskt vackert träd... Sagolikt...
Jag har ett liknande på granntomten, men tyvärr reser jag bort en vecka nu när det blommar ut... Får be en vän fotografera det åt mig :)

ang din kommentar i min blogg så har du rätt, det är nog inte andar som meddelar utan, som du säger, "the knowing without knowing how you know" ;)

ha en jättefin dag på alla sätt.

kram Lina

Anneli Sjögren sa...

tantista: Tack! Ja, visst är det vackert!! Och ÄNTLIGEN har jag förevigat det!! :D

Maria: Tack!

Lina: Tack! Ja, sagolikt var ett bra uttryck för de vackra träden!!
Ha det så bra under veckan du ska vara borta!! Hoppas du hittar nån som kan fota grannens träd!! Kram!

Helene sa...

Fantastiskt vackert! Å vilken färg!! Å grattis som sjutton till de tre sjuttonen! Men ni måste ha tjuvstartat brölppsnatten... ;)) Kraaam <3

Ärkepolarn i Etuna sa...

Haj fadderullan hej!! Asså 17 årrrr - det var som 17!! :D MIn söta vän tack för att du fotade dessa vackra 2 träd.. kallas kinesiska körsbärsträd va!!? De är hur som helst superdupervacklra de dagar de står där och visar sin skrud!! jag älskar dem och jag har bott ovanför dem i huset bakom träden!! Kommer du ihåg det eller var det en senare tid för oss? Ja gumsan då är det guldåret då?? hahaha sköjåsido! Det är galet hur fort tiden går - de säger att det är som en toalettrulle ju äldre man blir desto snabbare går det!! Eller nåt sånt. hualigen.. Kram på dig i alla fall din gamla Ärka!!

Anneli Sjögren sa...

Helene: Attans... Nu avslöjade du oss...!! ;-)
Men Martin (och Adrian förstås) är åtminstone födda "inom äktenskapet", vilket är mer än man kan säga om mina tre första... deras pappa och jag var ju inte ens förlovade...!! :P KRAM!!

Ärkepolaren: Varsågod!! Men jag tror inte att de är Kinesiska körsbärsträd - eller Japanska för den delen, för mig veterligen blir det inga körsbär på dem!
Men de är ack så vackra!!
Du måste ha bott där innan vi kände varandra, för jag hade ingen aaning om att du bott där...! HUR i hela friden kunde du flytta därifrån, med dessa vackra träd inom synhåll?? ;-) Jag rösta på att du flyttar tillbaka dit igen!! :P Jag menar.. Eskilstuna - vad finns där som inte Avesta har?? Ja, det skulle väl vara Parken Zoo då... Men hur ofta är du där?? Nä, trodde inte det heller...!! ;-)
Det stämmer nog att tiden går fortare och fortare!! Iaf så känns det så!!
Kram på dig också, gamla ärkis!! :D

Lena sa...

Magnifikt träd!!!!

Anneli Sjögren sa...

Eller hur!?!