Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 26 april 2011

Uppdatering; "Kloka gubben"

I december förra året så skrev jag det här blogginlägget om att jag hade ringt till en "klok gubbe" för att få hjälp med min hälsa.
Det tog rätt lång tid innan jag beställde de homeopat- och naturmedel som han rådde mig att äta, och sen tog det ännu längre tid innan jag faktiskt började ta dem.
Anledningen till att jag väntade så länge var att jag höll på med utredning av hjärtat och sen också bytte medicin, plus att jag ville ge läkarna en chans att se vad det var för fel på mig innan jag botade mig!! :D

Den "kloka gubben" - som för överigt heter Kjell - bad mig ringa tillbaka till honom när jag hade ätit upp ungefär hälften av medikamenterna - vilket jag nu gjort med råge, och idag äntligen ringde jag honom igen!!

Det blev ett ganska kort samtal där jag bara sa vem jag var och att han bett mig ringa tillbaka, varpå han frågade hur jag mådde nu. Jag berättade lite snabbt hur turerna gått och att jag sen ca en vecka har haft nästan helt normal hjärtrytm, men att jag inte gått ner i vikt som han sa att jag skulle.
Kjell lät inte det minsta oroad över detta, utan tyckte att jag bara skulle fortsätta med medikamenterna och när de är slut (vilket är snart) ta en kur till! Vilken tur att jag "råkade" beställa dubbelt av allting då!! :D

Vidare sa han igen det här med att två av kotorna i ryggen - 11:an och 12:an behöver justeras, för det är skadan på dem som gör att signalerna till hjärtat blir störda!!
Jag berättade då att jag har en kompis som är Naprapat och att jag hoppades att han kommer hjälpa mig, och jag riktigt kunde höra hur Kjell lös upp för han lät väldigt entusiastisk och glad när han svarade: "Jaa, Det blir bra det"!! :D
Så nu ska jag bara övertala Michael som kompisen heter att faktiskt ta sig an mig och min rygg!! :D

Kjell tyckte inte att jag skulle göra den där läskiga hjärtundersökningen som jag berättat om tidigare - det skulle inte behövas sa han!! :D Och så sa att jag ska ringa tillbaka till honom när kur nr 2 är halvvägs uppäten och det lovade jag att göra!

Fortsättning följer!! :D

Anneli.

3 kommentarer:

Maria sa...

Olala, spännande!! Undra hur många som skulle tycka det här med "klok gubbe" var hur vrickat som helst... förmodligen de flesta. Och att vi som tror på det är lite vrickade.. haha. Jag ska snart ringa honom jag med. Kram kram

Spökbloggaren :-) sa...

Hej Anneli, länge sedan jag var här :-)
Måste fråga dig vad det är du sökt hjälp för egentligen? Är det vikten eller ryggproblem? Har du varit hos vanlig läkare? Just när det gäller ryggen så ska man ju vara väldigt försiktig, särskilt om man inte gjort en röntgen innan så man vet vad det handlar om för skada. Ont i ryggen kan ju också komma av snedbelastning av att man t.ex har problem med fötterna. Hur som helst hoppas jag att du snart får hjälp.
Ta hand om dig!

Anneli Sjögren sa...

Maria: Ja, det är nog många som tycker att det är helvrickat att ringa till en "klok gubbe" - och ännu mer vrickar att fatiskt följa hans råd...!!
Utan att veta egentligen nånting om honom så köpte ju jag de medel som han rekommenderade och det gick säkert på nån dryg tusenlapp + de 300 kronorna till honom!
Men läkarnas mediciner har ju inte gjort nåt bättre - jag gav dem ju en redig chans innan jag började följa "gubbens" råd, och nu när första omgången medikamenter börjar ta slut så är jag ju faktiskt bättre!!! :D
Har DU ringt honom än?? Jag sa att du nog skulle ringa när jag pratade med honom igår!

Spökbloggaren: Hej!! Ja, det var verkligen länge sen!! Kul att du tittade in!
Jag har sökt hjälp för vikten + mitt hjärta som ju har mått allt annat än bra! "Hjärtsvikt" sa läkarna att jag hade först, men de har nu ändrat sig och säger att det INTE är hjärtsvikt - men vad det är för fel på hjärtat, det vet de inte! Medicinerna de har gett mig har inte funkat särskilt bra!
Jag har inte ONT i ryggen, men just där "kloka gubben" säger att skadan sitter blir jag väldigt trött om jag suttit still länge, så nåt ligger det kanske i det!
Naprapaten som jag hoppas vill hjälpa mig vill inte ta i mig förrän han läst mina journaler, och sen får vi se! Jag inte lyckats få tag i honom än, men jag kommer att fortsätta ringa tills jag gör det
Ta hand om dig med!! :D!