Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 4 april 2011

Lite bättre

Ny vecka - nya möjligheter!! Ny måndag - upp på vågen!! :D
Jag berättade ju i fredags att mina fötter och ben hade svullnat och att jag hade gått upp 2,2 kilo på 5 dagar. Imorse när jag ställde mig på vågen så hade 1,2 kg av dem försvunnit, och det syns!! Fötterna är inte alls lika svullna längre och benen inte lika hårda!! Skönt - det går åt rätt håll!!
Men det är lite kämpigt, för homeopatmedlen ska man inte ta i anslutnng till mat eller dryck - minst en halvtimme före eller efter måltid ska de tas! Sen dricker jag ju det där detoxen 3 gånger om dagen och det ska vara mellan måltiderna, så det kan bli lite körigt och svårt att komma ihåg ibland, men det får gå!! Huvudsaken att det ger resultat!! :D

Som grädde på moset så tror jag att jag känner att mitt hjärta har blivit lite lugnare, hoppas det inte är inbillning eller bara tillfälligt...!
På onsdag ska jag tillbaka till Cardiologen i Falun för att få svar på senaste Holter-EKG:t. Det ska bli spännande att se vad läkaren har att säga! Särskilt när jag berättar om homeopatmedlen...!! Ha ha!!

Anneli.

7 kommentarer:

Maria sa...

Så härligt att det går åt rätt håll!! Man får fira det allra minsta framstegen man gör, så man håller motivationen uppe. Kramar

Lena sa...

Åh, skönt att det är lite bättre. Jag hoppas att det fortsätter så också. Jag håller med dig om kemikalierna angående nagellacket. Men jag kan inte låta bli att måla naglarna ibland. Men jag ser alltid till att låta naglarna vila ifall jag skulle få för mig att måla om dom snart igen. De behöver luft och fukt. Jag har ganska starka naglar så de skivar sig inte jättelätt. Men visst påverkas dom av nagellacket. Så lite skötsel behövs mellan varven.

Vilket underbart väder det varit idag! Så skönt och soligt. Jag har känt mig riktigt glad av solen. Den tittade fram till slut. Det var så dimmigt imorse och förmiddags.

Anneli Sjögren sa...

Maria: Ja, allt som är motiverande tages tacksamt emot!! Och alla förändringar till det bättre välkomnas!!

Lena: Ja, vi får hoppas att det fortsätter åt rätt håll!
Jag försöker undvika kemikalier så gott det går! Både i det jag får i mig och på mig!!

Vädret i Avesta har också varit ganska soligt - men rätt blåsigt! Men nu är i alla fall våren här på allvar!! Härligt!! :D

tantista sa...

Jeez, nu har hon grädde på moset också;-)

Anneli Sjögren sa...

Jo du, tantista!! Ekologisk vispgrädde!! ;-)

Jenny sa...

Skönt att höra att det går åt rätt håll! Klart att det ditt hjärta lugnat ner sig! Och är det bara en inbillning så är det också bra, för då kommer det att lugna ner sig på riktigt så länge du fortsätter att inbilla dig att det är så! En ens uppfattning blir ens sanningar, och uppfattningar är bara tankar man tänkt många gånger tills man tror på dem!

Anneli Sjögren sa...

Tack Jenny för sanningar och pepp!! Precis vad jag behövde bli påmind om just nu!! :D