Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 6 april 2011

Falu lasarett in the afternoon sun

Idag har jag varit på kursen i Socialt företagende och sen hos Cardiologen på Falu lasarett.
Nu börjar det röra sig lite grann vad gäller företagandebiten... Vi får se om vi äntligen får ihop ett socialt företag snart!

Hos hjärtspecialisten i Falun fick jag bekräftat det jag redan tyckt mig känna, d v s att den nya medicinen hjälper ännu sämre än den första jag fick!! Det såg inget vidare ut på registreringen från Holter-EKG:t...! Så nu vill de att jag ska genomgå den superläskiga undersökningen där de sprutar in ett syntetiskt adrenalinliknande hormon som gör att hjärtat får spader och rusar iväg i hundranitti och man blir yrslig och svettig och illamående - allt medan de kollar hur hjärtat beter sig under tiden!! Fy faan!! Jag vill inte!!!!
I alla fall så berättade jag att jag börjat ta Homeopatmedicin och naturmedel och karl'n lyfte inte ens på ögonbrynet!! Jag berättade att jag tyckte mig skönja en liten förbättring sen jag förra tisdagen började ta dem, och allt han svarade var typ "vad bra då"!! Nämnde också att jag åt enligt LCHF, fast min veggovariant och han var helt OK med det också!! Gissa om jag satt med hakan i knäet!! ;-) (Jag som var beredd att ta till strid!! Vilket antiklimax!! He, he...!!)

Ang mediciner så måste jag tyvärr fortsätta med de jag nu har tills jag gjort den där undersökningen, för den medicin som de tror är den optimala för mig är farlig att ge om man har syrefattigt blod i hjärtat och det är bl a det man kan se på en sån där undersökning som de vill att jag ska genomgå!
Jag sa att jag verkligen vill ge min Alternativmedicin en rejäl chans innan, men han ville helst att jag skulle göra den så fort som möjligt!
Vi får väl se...!
Jag har andra planer: Att bli FRISK!!!

Ikväll har jag träffat min PSYCH-K-kompis och vi har balanserat mig med nya positiva påståenden om mitt hjärtas perfekta hälsa, och jag hoppas verkligen att det gör sitt till!!
Den som lever får se - och jag tänker leva och se!! :D

Anneli.

8 kommentarer:

tantista sa...

Jaaa fy faaan - jag förstår att du inte vill. Vi rymmer! Men vart... Gröna Lund?

Anneli Sjögren sa...

JAAAA!!! Grönan!! :D

tantista sa...

:-D Nu! Snart! I sommar?

Anneli Sjögren sa...

Ja, det hoppas jag verkligen!!! :D

Lina sa...

Åh vad underbart med en läkare som inte flippar ut när man pratar om alternativa behandlingar. Verkligen underbart :)

Helt rätt med din tanke att du har andra planer; att bli frisk!

Jag håller på dig Anneli. You can do it :)

Stor kram

Anneli Sjögren sa...

Hej Lina!! Jag var in på din blogg och läste att du också har lite att "kämpa" med!! Du har en himla bra inställning - ungefär som min! - så vi får väl ta tag i våra respektive "åkommor" och ge järnet för att bli friska!! Du håller på mig, och jag håller på dig!! :D Det kommer att bli bra det här!!! :D

Stor kram till dig också!! ♥

E. sa...

Tänker på dig och hjärtat ditt! Vet att allt kommer att ordna sig...

Kram på dig och ta hand om dig!
/E.

Anneli Sjögren sa...

Tack för pepp, Elina!! Hjärtat har faktiskt varit ganska lugnt i några dagar!! KRAM!!