Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 17 april 2011

Jaha, vad ska jag döpa det här blogginlägget till då...??

Hallå i cyberspace!
Egentligen har jag inte så mycket att komma med idag, men tänkte uppdatera er lite om min hälsa i allmänhet och mitt hjärta i synnerhet! :D

Jag är tröttare än vanligt av nån anledning. Har svårt att komma upp på mornarna! Det är inget kul!!
Jag längtar till jag får sova med öppet fönster för det vet jag att jag blir piggare av!! Men Janne är så frusen av sig, så det lär väl ta ett tag till innan det händer...!!

Men hjärtat har faktiskt lugnat ner sig lite!! Jag har inte haft nån sån där skitjobbig hjärtrusning på flera dagar!! :D
Inte heller har mina fötter och ben svullnat så som de gjorde två gånger, som jag skrev om här på bloggen! Kanske hjälper de där örttabletterna som jag köpte på hälsokost trots allt!?!

Imorgon är det kurs igen och sen ska jag till lokalen och röja lite!! I fredags gjorde jag lite tvål med min yngste son och en kompis till honom, men vi hann bara stöka ner...!
Men allra först ska jag komma ihåg att väga och mäta mig och se om det hänt nåt på den fronten!! *Håller tummarna*

Anneli.

Inga kommentarer: