Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 28 april 2011

Hemligt, hemligt...

Idag har jag varit på språng nästan hela dagen - bl a varit på sista riktiga kursdagen på den där "motivationskursen", och imorgon har vi avslutning hemma hos vår kursledare Lasse! Jag har förberett min mat som jag ska ta med mig dit - de andra ska grilla.
Jag måste gå upp extra tidigt imorgon bitti, för Lasse bor en bit bort och jag ska även hämta upp 3 personer i stan. MEN: innan jag får gå och lägga mig så ska jag göra något hemligt..!!
Eftersom jag inte kan veta vem som läser min blogg så avslöjar jag ingenting ikväll!! Men imorgon får ni gärna veta om ni vill!!
Men då får ni komma tillbaka hit!! :P

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande spännande ....

Anneli Sjögren sa...

Mmmm...!! Snart kommer ett nytt inlägg där jag avslöjar hemligheten!! :D