Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 7 april 2011

Föreläsning i lokalen

Nu ikväll har min kompis Helene haft en föreläsning i min lokal! :D
"Kom iform för livet" - som hon också ska ha kurs i nu i helgen!!
Jag hade städat och möblerat om lite så att största rummet blev mer som en föreläsningssal och behandlingsrummet blev till ett fikarum med mysbelysning och levande ljus!! :D Perfekt!!

Till fikat bakade Helene hallonpaj LCHF-style, som blev jättegod och uppskattad av deltagarna!! Mums!!

Nu är jag så trött och tänker försöka komma isäng! I alla fall snart...! Ska bara kolla lite mail först...!! :D Och lägga ut en länk till Föreningen Vitallivs hemsida där ni kan läsa om kursen som Helene ska ha här, med start imorgon!

Go' natt!!

Anneli.

Inga kommentarer: