Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 24 juli 2011

Årets första kantareller!

På våran tomt, alltså! :D Några av mina kompisar har plockat kantareller i skogen i flera veckor redan!!
Adrian och Janne plockade kantareller till kvällens middag. Tänk vilken lyx att bara behöva gå några meter från huset för att hitta skogens guld!!
Här ovan visar Adrian stolt upp dagens skörd!
Och här en närbild på godsakerna! :D

Just nu regnar det igen, vilket är jättebra!! Det betyder med största sannolikhet att fler kantareller kommer att ploppa upp ur jorden!! :D

Anneli.

4 kommentarer:

Tess sa...

Ojojoj! Alla skriver om kantareller och K blev så exalterad över det faktum att de nu finns att finna ute i skogen att han minsann skall kila ut en sväng idag. Haha! I England plockas det ingen svamp. Finns inte så många skogar i städerna. Städer finns det dock gott om! ;)

Åh vad söt du är som tackar! :) Det finns nog en hel del saker som man kan skaka av sig som egentligen kommer från ett annat håll än sig själv! :) Jag tror också att jag gör en hel del för andra dock ej på en nivå som känns så mycket. Jag har ju inga barn till exempel. Det är ett givande och tagande genom livet men det är ju bra om det är på en sund nivå! :)

Hur går det med viktnedgången? Jag vägde mig nu på morgonen efter att ha varit sundare i 1 vecka och vågen visade -1,2 Kg. Jippi!

Ha en fantastisk dag! Kraaam

Anneli Sjögren sa...

Hej Tess!! Du har helt rätt om England!! :P
Tur att vi i detta land har allemansrätten så folk kan ta vara på naturens alla skatter!!

Klart jag tackar!! Äras den som äras bör!! ♥
Viktnedgången uteblev den här veckan (som du kan läsa om i mitt senaste blogginlägg om du vill), men det är ingen fara - jag vet varför (för en gångs skull...) och kan åtgärda det!! :D Men STORT GRATTIS till dig som gått ner så mycket!!
Ha en fantastisk dag du med!! KRAM!!

nurseblog sa...

Vilka fina kantareller! Igår började min semester och nu ska jag snart ut i skärgården där min pappa har sitt landställe och då tänker jag rusa ut i skogen så fort jag kommer dit och börja plocka! Jag har längtat hela året!

Anneli Sjögren sa...

Det låter som en bra plan!! Kantareller kan man inte få för mycket av!! :D
Ha en fantastisk semester!!