Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 17 juli 2011

Bye bye Stockholm - Avesta here I come!

Nu börjar det bli dags för hemfärd efter 2½ vecka i Stockholm.
Det är med blandade känslor jag packar ihop mina grejer - jag trivs ju här, men hemma är hemma liksom...! Och jag börjar längta rejält efter man och barn!!
Dessutom ska jag ner igen på lördag för då ska vi fira Ylvalis 20-årsdag med en stor släktträff!!

Men packa är bland det värsta jag vet, och som "grädde på moset" måste jag kånka ner allting själv och packa in i bilen! :-/
Men jag vill hinna packa in alla mina grejer i bilen innan Linnéa kommer hem med all sin packning, så det är bara att sätta fart!!

Nästa blogginlägg kommer att postas från Avesta!! See ya'll then!

Anneli.

4 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

Ja precis jag bor i Riksten ja. Hade också hoppats på att hitta ett egen ställe men det får bli någon mer promenad :)

Hoppas att allt är fint med dig. Kram

Anneli Sjögren sa...

Allt är fint med mig! Det är skönt att vara hemma igen! Borta bra men hemma bäst, du vet..!! :D
Kram!!

Anonym sa...

Jamen verkligen!!! Jag blev så exalterad av detta sammanträffandet att jag håller på och knopar ihop ett blogginlägg om Loesje. Den kommer väl upp imorgon! Man kan väl säga att det är en liten grupp m'änniskor som samlas och skriver tänkvärda saker som sedan trycktes upp på små plancher som vi sedan klistrade upp på elskåp för att på så vis skapa debatt och för att väcka tankar hos förbipasserande. På min tid skrev vi även böcker och annat smått och gott. Loesje finns kvar och kommer ursprungligen från Holland men finns numera i många länder. Lite mysigt! Haha!

Kram Tess

http://lagenomattraktion.blogspot.com

Anneli Sjögren sa...

Ha ha!! :D Det blogginlägget ser jag fram emot!! Och den gruppen låter lite intressant!! Men vad betyder namnet?? Jag försökte hitta en översättning, men misslyckade med det...!
Jag skulle ju kunna googla på det, men inte just nu!! Nu ska jag hoppa i säng!! :D
Natti natti och Kram!!