Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 16 juli 2011

Alltså, jag vill inte skryta va...

...JO! Det vill jag visst!! :P Klistrar in min Ärkepolare "tantista"s senaste kommenar:
tantista sa...

Hallon... kan inte glömma din hallonglass... Alla ni som läser den här bloggen men som ännu inte smakat Annelis hallonglass - ni vet inte vad glass är! Sååå god är den!

...och detsamma gäller hennes Sagh Paneer:)))

Ja, vad säger man...!?! :P

Klicka HÄR för att komma till receptet på Hallonglassen, och HÄR för att komma till receptet på Paneer och HÄR för att komma till receptet på Saag Paneer (typ)!

Annelis recepttjänst säger over and out! :D

Anneli.

5 kommentarer:

tantista sa...

(oj då, jag stavade visst fel till Saag Paneer - Annelis stavning är den korrekta)

tantista sa...

Visst tror vi att det går bra med kokossocker också, Anneli?

Anneli Sjögren sa...

Det finns flera stavningar både på saag och paneer...! Men så vitt jag vet har jag ingen rättstavningstävling på min blogg!! :P
Om du med "går bra med kokossocker" menar i receptet på ostkakan så är svaret JA, och om du menar för LCHF:are så är svaret: Jag vet inte men tror det är rätt OK! :D

tantista sa...

Menade i hallonglassen:))

Anneli Sjögren sa...

Det funkar absolut bra där också!! :D