Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 13 juli 2011

Filmtips

Om en stund kommer min Ärkepolare "tantista" hit för ännu en dags häng med mig!! Jag hoppas att hon kommer ihåg att ta med sig sina Tarotlekar som hon inte hann visa mig sist hon var här! :D

Under tiden jag har varit ensam här i Linnéa's lägenhet så har jag sett två av hennes DVD-filmer! Tänkte jag skulle tipsa er om dem! De är visserligen gamla filmer båda två, men jag gillade dem och sprider dem gärna till er som inte sett dem eller kan tänka er att se dem igen!
Först såg jag "I love you man" med Paul Rudd och Jason Segel. Det är en lite skruvad komedi om manlig vänskap. Huvudpersonen ska gifta sig men har inga manliga vänner och ingen som kan vara Best man. Efter en hel del letande hittar han en kille som han faktiskt blir vän med, men naturligtvis blir inte allt som han tänkt sig!
Jag tyckte den här filmen var klart sevärd. Den var mysig, rolig och tankeväckande! En film som jag önskar att min man skulle titta på tillsammans med vår snart 17-årige son! :D
Den får 4 glada gubbar av 5 från mig!! :D :D :D :D

Filmen jag såg igår; The Holiday med Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law och Jack Black hade jag sett en gång förut fast det var länge sen!
Även den här filmen är så där lite småmysig och "gullig", men ganska förutsägbar! Men vad gör det?? Det är bra skådespelare (jag ääälskar Jack Black av nån anledning...) och just mysighetsfaktorn gör att det är en "feel good-film" som man... ja, mår bra av! Filmen går under kategorin "kärleks komedi".
Den handlar om en karriärkvinna i LA som gör slut med sin pojkvän när hon fått veta att han varit otrogen. På internet hittar hon en kvinna i England som gärna byter hus med henne i 2 veckor. Självklart har den Engelska tjejen också kärleksbekymmer!! Och självklart kommer det in nya män i deras liv - och med dem nya utmaningar och förvecklingar...!
Jag kom på mig själv med att sitta och le en stor del av filmen, och jag gillar den!!
Tror faktiskt att jag ger även denna film 4 glada gubbar!! :D :D :D :D

Anneli.

9 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

Heheh ja precis, tålamod, tålamod :P Såg en reklamskylt om att det har kommit en ny marmelad/sylt som är helt naturlig men vet ej om den har socker i. Annars brukar jag köpa en björnbärs på Konsum :) mumsig.

Alla är konstiga i någons ögon... hehe

Ni får hade så trevligt imorgon på bion, hoppas att den är bra :D

KRAM

Anneli Sjögren sa...

Tack för kommentaren Lesly!
Ja, visst är det så att alla är konstiga i någons ögon!!
Maria bestämde sig för att inte gå på bio trots allt, men min kompis "tantista" förbarmade sig över mig så vi ska gå - fast på en senare föreställning vilket är rätt bra eftersom både "tantista" och jag är morgontrötta! :P

Lesly Valencia sa...

Jaha ok, tur att du hittade någon annan som följde med då :) Ibland vill man mer i stunden men så kan det bli :)

Kram

Tess sa...

Tack för tipsen! :)
Ibland vill man se lättsamma och förutsägbara filmer. Jag har sett The Holiday och tyckte precis som du att den var mysigt! Haha! den andra har jag inte sett! :) Hoppas du har en fin kväll och att "tantista" fick med sig sina tarotkortlekar! :) Kram på dig!

Anneli Sjögren sa...

Hej Tess!!
Ja visst är det så att ibland vill man bara se nåt lättsamt som man inte behöver engagera sig så mycket i - man vill liksom bara ha förströelse!

Jo då! "tantista" fick med sig alla 3 Tarotlekarna!! Jättefina allihop!! Jag tycker så mycket om Tarotkort och att använda Tarotkort! De är ett bra verktyg för att komma åt sin intuition!!
Kram på dig med!! :D

Mats Nyström sa...

Låter som du haft en trevlig dag. Alltid kul med film. Kate Winslet gillar jag skarpt och Cameron Diaz är inte heller tokig så man kanske skall kolla in den där andra filmen vid något tillfälle. :)

Vad skall ni se för film på bio då?

Glada hälsningar
Mats

Anneli Sjögren sa...

Hej Mats!!
Jag/vi har haft en mycket trevlig dag!! Vi gjorde varma mackor (mina med Low Carb-bröd) och till efterrätt gjorde jag hemgjord hallonglass som blev supergod!! http://anneli-in-da-house.blogspot.com/2011/05/hemgjord-glass.html

Vem har sagt att vi ska på bio?? Minns inte att jag skrivit om det..!
Men det blir Harry Potter imorgon!! :D

Glada hälsningar tillbaka!!

Lena sa...

The Holiday har jag sett. Den är helt ok faktiskt. Hade passat att se en film en höstlig dag som denna, trots att det är mitt i sommaren. Ja, det går i vågor med packande. Nu under veckodagarna är det lite ont om tid att packa så det blir mer till helgerna. Men jag gett lite saker till second hand. Man hittar så mycket man inte behöver. Jag blir galen på att man samlar på sig så mycket. Varför!? ;)Det blir nya tag med packandet nu till helgen. Som du säger, det blir nog bra när jag väl fått flyttat och installerat mig på det nya stället. Känns bara lite jobbigt under själva flyttande. Man känner sig lite mellan bostäder.

Anneli Sjögren sa...

Ja, varför samlar man på sig så himla mycket?? Det är väl det som är det positiva med själva flyttandet - att man gör sig av med massa grejer!! Men FY va jobbigt det är med all packning och sånt där!!
Hoppas att du får all hjälp du behöver och vill ha!!