Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 19 juli 2011

Wii Fit Plus

Idag har jag varit duktig...! :D
"Förr i världen" - d v s för sisådär 2 år sen brukade jag träna hemma med vårat Nintendo Wii - antingen med Wii Sports eller Wii Fit! Det är faktiskt rätt roligt!!
Anledningen till att jag slutade var att jag fick problem med fötterna - jag fick jätteont av nån anledning!
För ca 7 månader sen så provade jag lite igen, men det gjorde fortfarande för ont i fötterna..! :´(

På suggestions-CD:n med Paul McKenna som jag lyssnar till mer eller mindre varje dag så säger han bl a nåt om att bli motiverad till att träna, och kanske är det det som gjorde att jag var jättesugen på att testa på Wii Fit igen när jag kom hem från lokalen och mötet med Socialt företagargruppen! (Fast det var inte mycket till möte idag faktiskt, för det enda som hänt sen sist är att jag skickat in alla papper till Skatteverket och nu kan vi bara vänta och se om de godkänner oss som en ideell förening...).
I alla fall; Väl hemma plockade jag fram Wii-brädan, satte in skivan i konsollen och provade lite övningar! Tyvärr tog batterierna slut mitt i, men jag fick ihop 25 träningsminuter i alla fall!! Nu är batterierna på laddning, så imorgon kan jag prova lite mer!!
Mitt nickname är Da Mom och på bilden här ovan (ursäkta den dåliga kvalitén) så har ni bildbeviset på att jag slog Adrians rekord på slalom!! :D Redan på 2:a försöket!!
Känns skönt att veta att de gamla takterna sitter i!! :D

Anneli a k a Da Mom! :D

3 kommentarer:

matts sa...

suggestions-CD:n med Paul McKenna det har jag också några st jag slutade röka med hjälp av hans cd jag köpte i London Vilka Har du ?

tantista sa...

Ha ha ha "jag slog ungen" ha ha ha ha ha! Vänta du tills han växer upp och skaffar sig sin egen blogg;)

Hoppas fötterna kommit på bättre tankar sen sist, det vore ju fantastiskt för det här med Wii Fit var du ju sanslöst duktig på minns jag.

Anneli Sjögren sa...

Hej Matts och välkommen till min blogg!!
Jag har bara den här om att han kan hjälpa en att gå ner i vikt. Sluta röka klarade jag av på egen hand (och lite hjälp av ledsna barn som inte ville att jag skulle dö av lungcancer...) för snart 21 år sen! :P

tantista: Ja, jag undrar vad han skulle skriva om han hade en egen blogg...! Men den risken verkar inte vara så stor...!! :P Av alla mina barn är det bara Linnéa som bloggar!
Jag hoppas också att mina fötter pallar denna gång, för jag vill verkligen komma igång igen!! Jag märkte ju framför allt på balansen och hållningen att Wii Fit gjorde nytta förra vändan!