Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 2 juli 2011

Back to reality

Igår åkte Maria och jag till Stockholm. Vilken pärs!! Vi satt i den längsta, segaste bilkö jag någonsin upplevt!! Istället för att resan tog 2 timmar som är det vanliga så tog den 4 timmar och 15 minuter!! Utomhustemperaturen pendlade mellan 27 och 29 grader, och hur varmt det var i bilen vill jag inte veta!!! Min AC funkar inte...! Både Maria och jag dröp av svett, men efter en ganska sval dusch var jag på banan igen!
Tur det, för jag åkte ju in till stan för att träffa mina barn (och några till) för att fira Ylvalis 20-årsdag på en restaurang på söder. Riktigt trevligt!! Sen åkte jag tillbaka till Maria där jag ska sova över några nätter!

Idag har Maria och jag inte gjort många knop! Vi var iväg till Coop och handlade, men annars har vi bara slöat! Because we're worth it!! :D Man måste ju få ta det lugnt ibland utan att för den sakens skull få dåligt samvete, eller hur?!?

Efter lunch tittade vi på film; Harry Potter och Dödsrelikerna del 1. Jag älskar Harry Potter - både böckerna och filmerna!!

Efter vi ätit middag tittade vi på en film till; Narnia, Kung Caspian och skeppet Gryningen. Jag älskar Narniaböckerna och filmerna!!

Nu när jag inte orkar läsa så mycket som jag alltid gjort förr, så har spännande och/eller roliga filmer blivit mitt sätt att koppla av och koppla bort verkligheten för en stund! Och Maria var inte svår att övertala till att se de här filmerna heller!! :P He he he..!! :D

Förresten så gjorde vi supergod glass av avocado och hallon som vi åt till första filmen! Mums!! Receptet på den glassen kan du läsa i det HÄR blogginlägget!

Anneli.

2 kommentarer:

Maria sa...

Kommentar.

(Hahaha. Har inte så mycket mer att tillägga. Nu ska jag sova. God natt.)

Anneli Sjögren sa...

:D Go' natt på re!! Vi ses när jag har vaknat imorgon!! :D