Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 12 juli 2011

Sommarfrukost LCHF-style

Till frukost idag hade jag tänkt att göra sån där smaskig LCHF-hallonglass och tog därför fram hallon ur frysen innan jag gick in och duschade.
När jag var klar med "morgontoaletten" mixade jag ihop hallon, avokado, grädde och sukrin, men hallonen hade tinat lite för mycket så istället för glass blev det som en sås. Men det var förstås lika god smak som det brukar! :D
Jag tänkte att jag skulle behöva lite mer protein också, så jag stekte upp några skivor Paneer som jag hade kvar i kylen och hade hallon"glassen" som sås till!
Det blev väldigt gott!! En riktigt lyxig och mättande frukost!
Jag kan tänka mig att hallonsåsen passar väldigt bra till (LCHF-)pannkakor också!

Nu ska jag göra mig i ordning för en ny bloggträff på stan med Maria, Lesly och Jenny!

Anneli.

Inga kommentarer: