Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 14 juli 2011

Harry Potter & LCHF-godis!

Allt för sällan unnar jag mig att gå på bio, men idag gick "tantista" och jag på bio och såg sista Harry Potter-filmen! Jag hade rostat lite nötter för att ha något gott att snaska på i biomörkret, men filmen var så spännande så inte kom jag ihåg det!!
Ca 2 dl blandade nötter rostade jag försiktigt i en stekpanna med lite smör.
Sen hällde jag över dem på en tallrik och strödde lite Sukrin över.
När det svalnat strödde jag på Äkta Vaniljpulver också och blandade om.
Det blev väldigt gott!!
Vill man att nötterna ska bli lite kanderade så har man i Sukrinet (eller socker) sista ca minuten i stekpannan, för då smälter sockret och lägger sig som en hinna över nötterna!
Men Vaniljen ska INTE vara med i stekpannan, då förstör man smaken!
Efter filmen var slut ville "tantista" bjuda på en kopp kaffe, så vi gick till Hurry Curry(!) - vilket betyder att det var 3:dje gången på drygt en vecka som jag var där!!
Efteråt slank vi ner på Åhléns/Hemköp så jag fick handla lite mat med mig hem!
Nu är jag helt slut, men ska kolla och besvara lite mail & bloggkommentarer och logga in en snabbis på facebook för att se om det hänt nåt!

Anneli.

6 kommentarer:

Jan Sjögren sa...

Snygg tröja du har din rackare där....Puss J

Anneli Sjögren sa...

Ja, eller HUR!?! :P ;-)
Snart kommer jag hem! Då ska du få en riktig puss!! Eller, nä förresten! Du ska få massor av pussar!! ♥

Maria sa...

Vad bra att du fick se filmen i alla fall! Jag får ta och se den när jag kommer hem igen. Men det var bra att jag stannade hemma, hade en mysig och effektiv dag! Puss å kram

Anneli Sjögren sa...

Filmen var jättebra!!! Kanske den bästa...!
Bra att du lyssnade till magkänslan och stannade hemma!!
Jag vet inte om du tänker lägga in ett nytt blogginlägg innan du åker, så för säkerhets skull säger jag: Ha det nu så bra på Yogafestivalen och kom hem stärkt och full av energi, och med nya härliga idéer till bloggen!
KRAAAM!!!

Jenny sa...

Haha! Hurry Curry igen!? Jag har faktiskt inte varit där innan vi gick dit, men jag är glad över att jag upptäckte att det faktiskt går att gå på!

Vad roligt att filmen var den bästa! Jag ser fram emot att se alla filmerna sen! För att inte tala om att läsa böckerna!
Kram!

Anneli Sjögren sa...

Ha ha!! Jag känner mig som en återfallsförbrytare..!!! :P Nä, men förutom att man får träsmak av stolarna så är det ett rätt mysigt ställe tycker jag! Ligger centralt och är liksom lättilgängligt och dessutom är maten och latten god! :D
Ja, du lär ju inte ha några fritidsproblem om du ska plöja både alla böckerna OCH alla filmerna!!
Enjoy!! :D
KRAM!!