Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 4 juli 2011

Bloggträff!

Klockan är mitt i natten och jag borde gå och lägga mig, för imorgon bitti ska jag skjutsa min äldsta dotter till Nynäshamn för vidare färd till Almedalen, Gotland. Så inatt blir sista natten hos Maria!

Idag har Maria och jag haft en riktigt toppendag: Vi åkte in till stan för att träffa bloggkompisen Lesly http://leslita.blogg.se/ och äta lunch på Falafelkungen på Sveavägen!! (Mums!!)
Efter det gick vi till Vattumannen där Maria och Lesly köpte varsin Tarotlek. Jenny som har bloggen Healthy Wealthy Wellness anslöt sig till oss och tillsammans gick vi till affären Taj Mahal och sen ner till Hurry Curry på Hötorget för en fika.
Det var verkligen kul att träffa de vars bloggar man läser!! De kändes som att vi redan kände varandra på nåt vis!! :D

Lesly följde med Maria och mig hem till Maria där vi lagade en smaskig middag tillsammans och lekte med Tarotkort!
En riktig toppendag med andra ord!! :D

Jag tog några foton och om de blev bra så lägger jag ut dem här på bloggen imorgon - för nu behöver jag hoppa i säng!! :P

Anneli.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Tack för igår! Det var mycket trevligt! Vi får ses igen nästa vecka!
Kram!

Anneli Sjögren sa...

Tack för igår själv!! Jag träffas mer än gärna nån gång i nästa vecka! :D
Ha ha!! Vi kanske har startat en trend!! :P
Kram!!