Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 9 juli 2011

Saag Paneer - typ...

Här mina kära bloggläsare ska ni få nåt att dregla över!! :P
Saag Paneer på mitt sätt! Hade inte riktigt de rätta kryddorna, men i spenaten har jag Garam Masala, lökpulver, svartpeppar och salt. Och så Paneer förstås!
Min kompis "tantista" är här och det är hennes tallrik som är till höger på bilden! Av maten som ligger på min assiett orkade jag bara 2/3 - sen var jag proppmätt!
Här ovan ses "tantistas" mat i närbild! Hon har ris och 3 stekta körsbärstomater som tillbehör.
Och det här är följdaktligen min mat! :D Jag har 3 stekta körsbärstomater och 2 råa.
Jag säger bara: MUMS!!! :D

Anneli.

8 kommentarer:

tantista sa...

Yum yum, det var sååå gott! Jag skulle kunna äta det idag igen! Du är en mästare i köket Anneli.

Verkar förresten vara nåt problem med Bloggers kommentarsfunktion - jag får också upp den där Service Unavailable-skylten. Det här är mitt fjärde försök att kommentera.

Det är nog fler än jag som försökt, skulle jag gissa:))

Anneli Sjögren sa...

Tack Arch Dude!! ♥
Hur ska jag kunna leva upp till de förväntningarna till nästa gång du kommer...?? :P
Tur att du är så envis och försöker tills kommentaren kommer in!! Det tackar jag för!! Ääääälskar ju att få kommentarer!! :D
Kraaam!!

tantista sa...

Har googlat lite och sett att Service Unavailable Error 503 är ett serverproblem som du eventuellt kan avhjälpa genom att fixa lite så att din blogg laddar snabbare. Testa först med att helt enkelt gå till setttings och ställa in så att varje enskild sida på din blogg visar betydligt färre poster än nu. Räknade bara snabbt men fick det till att du visar 20 poster per sida nu... Testa med att bara visa 1 post! (Bara som ett experiment.) Kommer kommenteringen igång igen då så kan du ju gå upp till 5 poster per sida t ex, och se vad som händer då.

Funkar inte detta så finns det fler tips här < länk

Det kan också vara nåt fel med Blogger per se, för när jag försökte titta på deras Blogger Status-sida (där dom tillkännager vilka problem dom har för närvarande) så kom Service Unavailable upp även där...

Men i vilket fall som helst så är det nog för mycket med 20 poster per sida, särskilt eftersom du ofta postar foton.

Anneli Sjögren sa...

Tack "tantista"!! Jag gick in och ändrade så att det visar 5 poster per sida - jag börjar så!
Ska kolla in de där andra tipsen också!! Tack för länken!! ♥

tantista sa...

Det är fortfarande nåt som är fel... men jag misstänker att felet ligger hos Blogger också, för jag får upp den där felskylten hela tiden idag när jag är inne på mina egna konton. Men men, jag tror det är en väldigt god idé hursomhelst att inte visa så många poster per sida, det gör att sidan laddar snabbare rent generellt, även i framtiden, när Blogger löst sina serverproblem...

Anneli Sjögren sa...

Ja, det var bra att du påpekade att jag inte borde ha så många inlägg per sida, för det hade jag inte tänkt på över huvud taget! Vi får väl se om det löser sig eller om jag får försöka fatta tipsen i länken du gav mig här ovan! Fast hos mig har det funkat utan det där felmeddelandet idag - alla gånger utom en!!

Birgitta Höglund's Mat sa...

Känner hur snålvattnet rinner till ;)

Anneli Sjögren sa...

Jo du Birgitta!! Det blev riktigt gott!! :D
Det är helt klart värt det att göra egen Paneer!! Dessutom är det en god och bra proteinkälla - speciellt för oss vegetarianer!