Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 23 juli 2011

Pengaträd

I vår familj har vi som tradition att istället för massa presenter ge våra 20-åringar ett pengaträd! Nu var turen kommen till min dotter Ylvali som fyllde 20 år den 1/7.
Den lilla björken sågade Janne ner alldeles innan vi åkte till Stockholm i morse och efter att ha samlat ihop pengar från alla som ville bidra så tejpade jag upp dem i trädet. Det var ett himla jobb, för många sedlar var det!
Ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitéten, men jag ville så gärna visa er hur det såg ut trots att korten inte blev så bra! En glad Ylvali ser ni här ovan, och en bild bara på själva pengaträdet här inunder!
Mat fanns det i massor - det mesta med alldeles för mycket kolhydrater i för min del, men jag tog lite av det som verkade godast och lät de värsta "kolhydratbomberna" vara! Och tårtorna tittade jag inte ens åt!! :D

Nu väntar sängen! Jag är rejält trött efter dagens roligheter + att det var jag som körde både fram och tillbaka! Zzzzzzzzznark!!

Anneli.

3 kommentarer:

Lesy Valencia sa...

Ja det är ju som csi, mordutredning. hehe tyckte det var roligt att skriva om det.

Fint med pengaträd :) Tack för länken. Ska testa det någon gång :) mums hehe

sköt om dig

tantista sa...

Tjusig Ylvali!

Sa jag att jag fyller tjugo nästa vecka...?

Anneli Sjögren sa...

Lesly: Ja, det är en kul tradition med pengaträd!! Och så slipper man ju jaga runt efter presenter!! :D
Du får gärna berätta vad du tyckte om Paneer om du provar att göra det nån gång!

tantista: Hörrududu!! Du fyller varken 20 eller nästa vecka!!
Du fyller inte förrän i november och då fyller du faktiskt 20-plus-plus-plus-plus-plus-plus-plus-plus-plus-plus-plus-plus-plus......! Så det så!! Mig lurar du inte!! :P
Men nice try - I'll give you that!! :D