Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 15 juli 2011

Fredagen med Ylvali

Idag har jag haft den stora glädjen att spendera eftermiddagen och kvällen med min dotter Ylvali - barn nr 3 i skaran!
Ylvali sommarjobbar i T-banan som bl a spärrvakt. Här nedan ser ni henne in action! ♥
När hon slutat jobba åkte vi hem till hennes och pojkvännens nya lägenhet som jag ännu inte hade sett! Det är en liten studentlägenhet på 24,7 kvadrat, fräsch och fin!
"Gott om plats är det ont om", som min pappa skulle ha sagt, men med lite smart planering och förvaring så får man plats med mer än vad man kan tro!

Nu är jag tillbaka i Linnéas lägenhet igen. Imorgon ska jag försöka städa lite här, och börja packa ihop mina saker, för på söndag kommer Linnéa hem igen och jag åker hem till Avesta.
Borta bra, men hemma bäst!

Anneli.

Inga kommentarer: