Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 17 juli 2011

♥Metallica♥ och en ♥igelkott♥

JAG ÄR HEMMA!!!! :D
Tack vare ♥Metallica♥ och min bilstereo gick hemresan hur bra som helst!! Jag satt och headbangade och log hela vägen hem!!
Om nån till äventyrs såg en blondin i en mörkblå SAAB 9-5 som körde aaaningens för fort på E18 mellan Stockholm och Enköping, sen i laglig hastighet mellan Enköping och Sala (fartkameror - massor!!) och sen aaaningens lite för fort - men fortfarande headbangande och leende - mellan Sala och Avesta... ja då såg ni förmodligen mig!! :P

När jag kom hem och hade fått in allt bagage i huset gick jag ut barfota i trädgården och bara njöt!! Min vackra Jasminbuske och tillika vackra Scheresminbuske hade blommat ut tyvärr, men på hallonbuskarna dignade det av bär!! Finns det något godare än att stoppa nyplockade hallon i munnen?? Mmmm...!
Ja, det kanske det gör, men det var i alla fall otrooooligt gott!!

Nu på kvällen fick vi celebert och helt oväntat besök av en....
IGELKOTT!! Vi har aldrig sett nån igelkott på våran tomt förut!! Jag blev jätteglad!! Hoppas den vill stanna hos oss!!
Bagheera - vår gamle kastrathane, såg misstänkt på gästen - han var inte lika förtjust som jag!!
Speciellt inte när vi gav igelkotten av kattmaten!! Då fick han nog och gick in!!
Men med den "mutan" hoppas vi att igelkotten kommer tillbaka!! Jag ska köpa mer kattmat när jag åker in till stan imorgon! :D

Nu väntar duschen och ♥min säng♥!! Och ♥Janne♥ förstås!!

♥Good night blog readers - where ever you are!!

Anneli - In Da House!! :D

3 kommentarer:

nurseblog sa...

Riktigt lyxigt gott med hallon!
Det finns inget bättre.
Igelkotten är ju bara för söt. Och kissen också... Förstår att kissen blir misstänksam när det dyker upp en sådan där taggig figur på hans hemmaplan... Hoppas att igelkotten återkommer!

Lesly Valencia sa...

Hej, ja dirty dancing är bra, jag gillar tvåan också. Havanna night.

Vilket sött litet besök du fick, vi hade också en igelkott här utanför i fredags, den var pytte liten, skulle få plats i min handflata.

Anneli Sjögren sa...

nurseblog: Hallon är så himla gott, och för mig som äter enligt LCHF (Veggie style) funkar det ju hur bra som helst eftersom det inte har så mycket kolhydrater!! :D
Vi hoppas också att igelkotten kommer tillbaka! Den var så söööt!! :D

Lesly: Havanna night hade jag inte ens hört talas om!!! Den måste ju genast ses!! Hoppas jag kan få tag på den!!
Åh va gulligt med en bebisigelkott!!! Vem vet om "vår" igelkott kanske har en familj som den tar med sig om vi fortsätter att mata den!! *Hoppas* Det känns himla mysigt med en igelkott på tomten!!