Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 16 november 2011

Äckel-päckel!!

Gissa att jag ångrade att jag inte diskade igår kväll efter att cirkeldeltagarna åkt hem....!!

Efter att jag fixat frukost åt Adrian och fått iväg honom till skolan så gick jag och lade mig igen!! Jag var så trött så det fanns inte på kartan att jag skulle orka vara vaken hela dagen annars!!
Men när jag vaknade och kom ut i köket möttes jag av en inte alltför trevlig syn... och lukt...!!
Av nån anledning så hade avloppsrören i köket "gått i baklås" och upp ur vasken bubblade det massa svart vatten!! Det luktade inte rosor precis...!!
Men det konstigaste var att på golvet, ca 4-5 meter ifrån diskhon hade vatten tryckts upp genom golvet!!!
Antagligen har ett avloppsrör under golvet gått sönder....!!

Jag ringde till felanmälan och det tog inte lång stund förrän 2 killar kom för att beskåda spektaklet! Nu återstår att se vad de ska göra åt problemet, men om det vet jag intet i skrivande stund!! Men jag hoppas att jag kan fortsätta använda lokalen som vanligt...!!
Fortsättning följer...!! :P

Anneli.

2 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

åhh noo, hände samma sak för min polekompis. De var tvungna att riva upp golvet och det har gjejat jätte länge nu.

Anneli Sjögren sa...

Åh nej!! Säg inte så!! Jag som hoppas på att de kan fixa det på en "pisskvart"...!!
Ja, ja...!! De måste väl göra det som måste göras...!! Det är bara att hålla tummarna att det går så fort som möjligt!! :P