Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 25 november 2011

Äntligen baddags!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: När blir det någonsin som man planerar?? Just nu kan jag inte komma på ett en enda gång!! (Fast det är klart att det händer ibland - även om mitt minne inte låter mig komma ihåg en enda gång i skrivandes stund!)

Min plan var ju att när jag kom hem från lasarettet efter att mitt Holter-EKG tagits bort, lägga mig i badkaret och njuta - men...! Först ville Janne att jag skulle åka med honom till stan igen för att köpa kattmat och skriva ut några stamtavlor på kopiatorn i lokalen. Väl i lokalen fick Janne ett telefonsamtal från en presumtiv kattköpare som ville komma och titta på kattungarna! Så det var bara att åka hem för att invänta kattspekulanten (som lät vänta på sig...)! Sen var det middagsdags och jag stekte ett gäng pannkakor till Adrian och Martin och när det var klart lagade jag lite mat till mig själv också!
Precis som jag tog sista tuggan hörde jag att IDOL började och så här på sluttampen tycker jag att det kan vara lite kul att titta på, så det gjorde jag.
Nu sitter jag här och bloggar... Egentligen har jag massor av mail att läsa, men det får banne mig vänta till imorgon, för nu SKA jag ta ett långt, varmt, härligt bad - äntligen!!!

Susanna (snart) i badet, AKA Anneli.

Inga kommentarer: