Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 23 november 2011

Väntar...

Hej på er!!
Nu sitter jag i lokalen och slår ihjäl lite tid med hjälp av datorn medan jag väntar på att klockan ska bli 13.00 och mötet med Södra Dalarnas Serviceteam ska börja! Katta är i det vi kallar "behandlingsrummet" med en klient som får en Ortobionomibehandling. :D CD-spelaren spelar nån lugn, fin musik. :D Jag har det lugnt och skönt!!

Själv var jag uppe med tuppen för att få iväg Adrian till skolan. Sen åkte jag till Avesta Lasarett och har nu blivit kopplad till ett Holter-EKG igen. Denna gång ska det sitta i 48 timmar (mot 24 de andra gångerna), men en kort "paus" imorgon bitti då apparaten ska tömmas på information och sen sättas tillbaka igen. På fredag morgon tas det bort för att analyseras, och sen.... ja sen får vi se vad läkaren säger om vad EKG:t visar.
Det brukar ta ganska lång tid att få svar... kommer inte ihåg hur lång tid det brukar ta men det är bara att ta fram tålamodet - så mycket vet jag!!

Nu ska jag fixa mig lite lunch och sen förbereda inför mötet!
Önskar er en härlig dag!!

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Skönt att dom har lite koll på dig:) xx ♥♥♥ xx

Anneli Sjögren sa...

Hej tantista!!
Long time - no see här på bloggen!! :D Kul att du kommenterar!! ♥
Jag håller jag med dig om att det är skönt att de har lite koll - men det tog lite väl lång tid innan de fick tummen ur....!! Jag ska precis börja på min 3:dje burk av den nya medicinen, och det är ju hur hjärtat funkar ihop med den som de vill kontrollera!
Men bättre sent än aldrig - och jag har ju i alla fall överlevt så här långt!! :P

tantista sa...

Åh så länge sen är det väl inte - jag minns att jag kommenterade på kaffekvarnen och det känns nyligen timat... men läser allting gör jag iallafall:) Känner mig rätt stressad av det ständiga infoflödet på nätet men har svårt att stänga av datorn... känns det igen, möjligen;) ~ Ja nu är det hög tid att dom får nån rätsida på Fru Sjögren, jag håller tummarna att mätningarna visar nåt bra ♥

Anneli Sjögren sa...

Hmmm....!! Det KÄNNS länge sen...!! Men jag har inte kollat så noga!
Ja, jag känner verkligen igen mig i stressen på internet, men svårigheten att stänga av...!! Ofta sitter jag bara och slöspelar nåt (läs Bejeweled Blitz på facebook...) för att jag inte orkar annat - inte ens stänga av datorn!! Hur knäpp får man vara egentligen...!?!
Fast jag får mycket mail också som jag besvarar...!

Ja, jag håller med dig om att det är dags att få rätsida på Fru Sjögrens hjärtproblem!! Lite osäker bara på om jag ska ställa den förhoppningen till läkare....!
Men jag börjar med att lyssna på vad de har sett på Holter-EKG:t och vad DE tycker jag ska göra...! Sen vill jag nog till nån "alternativare" för att få en second opinion!!
Tack för de hållna tummarna!! ♥