Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 29 november 2011

Sjukdom och elände...

Ja, inte jag då som tur är!! Jag är frisk som en nötkärna!! Ja, förutom mina diagnoser då förstås...!! Men mitt immunförsvar är som för det mesta på topp!!
Nä, vad titeln till detta blogginlägg syftar på är mina kära cirkeldeltagare!! Nu ikväll var det nämligen bara Nettan och jag som var här!! Alla de andra var antingen sjuka eller upptagna med annat!
Men som vanligt när saker och ting inte blir som man förväntar sig så blir det bra ändå!! :D Vi har haft det jättemysigt Nettan och jag men meditation, gott fika och lek med de helt underbara Tarotkorten som min kompis "tantista" skickade hit när vi hade renoverat klart lokalen!! :D

Nu ska jag snart hoppa isäng för imorgon har vi som vanligt möte med det Sociala företaget och imorgon börjar vi redan kl 9.30 vilket är tidigt för mig...!! I morse var jag inte ens vaken vid den tiden...!
Men då är det ju helt fantastiskt skönt att jag kan sova över här i lokalen och vakna på plats!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

*mallig* (jag alltså:)
...och det är ett sånt fint foto också.

Anneli Sjögren sa...

Fint foto... Eller hur!!! :D
Ja, jag har sagt det förut och jag säger det igen - jag ÄLSKAR den Tarotleken!! Och det gör Nettan också!! :D