Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 26 november 2011

Jag önskar....

.... nästan att jag var en katt!
Ja men kolla bara!!! Totalt avslappnade (för att inte tala om supersöta!!), med inga andra krav på sig än att sova, leka, äta och ski.... hrm... ja..!! :P
Själv är jag minst lika trött som gosingarna här ovan!! Så detta blogginlägg blir inte nåt mycket längre än så här!! Det enda jag tänkte försöka orka innan jag går och lägger mig är att plocka fram adventsljusstaken och kanske hänga upp nån stjärna i köksfönstret...! Det är ju trots allt 1:a advent imorgon!!

Anneli.

5 kommentarer:

tantista sa...

Jag tycker ni skall skaffa en systemkamera och börja tillverka vykort, kalendrar osv. Dom här bilderna är ju fantastiska :-D

annsoh sa...

Hej vad händer idag :)? jätte fin blogg! Följas via bloglovin :)?

Anneli Sjögren sa...

TACK tantista!!! :D Ja, vi skulle verkligen behöva en systemkamera, för när Janne försöker fotografera kattungarna så tar det så lång tid för kameran han har att ta bilden så man bara ser fartränderna efter katten!! När de sover så går det ju bra...!! :P Nästan alla - om inte alla, faktiskt - foton på min blogg har jag tagit med min gamla mobil!!
Jag säger bara det: 8 megapixlar!! :P
Meeen låååångsam den med!! :-(

Hej annsoh och välkommen hit!! Kul att du kommenterade!!
Idag hände att jag och yngste sonen var på adventsfika hos en kompis + lite pepparkaksbak! :D
Vet inte vad du menar med "följas via bloglovin", men om man vill så går det bra att göra!! :D

Agnes sa...

Aw vilken sötnos! Katter är allt riktiga latmaskar, haha :)

Anneli Sjögren sa...

Agnes: Eller hur!?! :D Katter har ofta en riktigt skön "stajl" - i alla fall har våra det!!
Norska Skogkatter har verkligen sin stil och vi har fallit pladask för den rasen!! :D
Jag var förresten inne på en av dina bloggar och kollade!!
Den var jättefin och jag blir också så glad när en så ung person som du redan är så klok och förstår vikten av naturliga och ekologiska produkter! Hoppas du har många som läser din blogg, speciellt bland unga så att de i sin tur kan lära sig om naturliga skönhetsprodukter!! Du är verkligen en förebild!! :D Me like!!!