Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 9 november 2011

Min dag idag

Igår hade jag Andlig utvecklingscirkel här i lokalen och som oftast så sov jag kvar här. Och som ni kanske förstår av hur jag uttrycker mig så är jag fortfarande i lokalen!!
Idag har vi ju haft möte med vårt Sociala Företag! Vi har bestämt oss för att undersöka möjligheten att smygstarta lite medan vi väntar på att få sätta igång "på riktigt". På grund av massa regelverk så är det bara Katta som får jobba än så länge, men vi ska försöka göra det bästa av situationen!!
Senast på fredag ska vi skicka in en ansökan om ekonomiskt stöd till nåt som heter Framtidsbanken. Sen är det bara att hålla tummarna!! Om vi får pengar därifrån så är planen att Katta och jag ska bli halvtidsanställda för att bl a göra reklam för oss och bygga nätverk. Kontakter är alltid bra, och jag tror att när man åker runt så som vi planerar att göra och träffar folk "in person" så kommer det bli lättare för oss att faktiskt få t ex olika företagare och kommunen som kunder! Det är i alla fall vad vi hoppas och tror!! Och det är det som projektpengarna från Framtidsbanken ska gå till. Om vi får dem...!!! (Och det kommer vi!! Det har jag redan bestämt!! :P )

Imorgon är sista kursdagen på Sorgbearbetningskursen! Veckorna har "ramlat på" och imorgon ska kursdeltagarna äntligen knyta ihop säcken och fullborda den relation som de valt att bearbeta.
Vi har redan bestämt att vi ska träffas även nästa torsdag för att ha en liten avslutningsfest!! :D Det ska bli jättekul!!

Men nu har jag lite annat att göra!! Vi ses, folks!! :D

Anneli.


4 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

Ja det tycker jag att du ska planer in nästa gång du kommer till Sthlm. Väldigt intressant.

Håller också tummarna att det går bra för ditt projekt.

KRAM

Anneli Sjögren sa...

Tack Lesly!! Ja, det känns som att det är sååå himla lite som ska till innan vi kan sjösätta företaget!! Men jag tror verkligen att vi kommer att klara det!! Det känns så!! Och om inte annat så blir det som det ska ändå!! :D
Kram!!

Lesly Valencia sa...

Ja det är bra att du litar på universum, sänd ut bra tankar och energier :) Ja tack för kommentaren om mina naglar. Jag är ju sjukskriven fortfarande så det är därför jag har långa nu men sen är det bara att klippa :P

Förresten är den texten om mobbing väldigt fin, läste det i en annan blogg för ett tag sen :-D

Anneli Sjögren sa...

Ja, vem ska man lita på - om inte Universum!?! :P
Jag förstår att du måste klippa naglarna när du ska börja jobba igen! Det är bara att njuta så länge du kan!! :D
Texten om mobbing snodde jag från facebook!! Bra att fler tar upp det!!
Kram!!