Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 11 november 2011

Idag är dagen!!

Jaha folks!! Då har vi alltså kommit fram till dagen vi gått och väntat på nu: 11.11-11!!
Men är det inte lite uppchosat - vad är det för speciellt med den här dagen egentligen??

Jag tänker så här: Ett datum/siffror kan aldrig göra att någon dag blir speciell!! Visst är datumet coolt!! Riktigt kul att skriva!! Men quite frankly; betyder det att den här dagen verkligen blir speciell??
Nä! Skulle inte tro det!!
MEN: vad vi gör den här dagen kan göra den riktigt speciellt!!!

Över hela jorden pågår ceremonier och meditationer idag kl 11.11 och det tror jag påverkar!!
Eftersom allting är energi - och våra tankar och intentioner är energi - så kommer kärleksfull, hoppfull, helande energi att riktas till jorden och dess innevånare under detta dygn och självklart påverkar det!!
Kommer vi att känna av det?? Känner vi av det?? Det pågår ju i detta nu, för nånstans på Jorden är ju klockan 11.11 (ja inte exakt då, men cermonierna och meditationerna pågår ju inte bara just den minuten!!)?!?
Jag kan inte med säkerhet säga om jag känner nåt eller inte... rädd för att det jag känner bara är önsketänkande eller inbillning, men kl 11.00 tänker i alla fall jag sätta mig i meditation!!

Kan jag bidra med nån liten förbättring av vår värld så vill jag gärna göra det!! Jag säger (igen) det min mamma alltid sa (och som jag skrivit här på bloggen tidigare):
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Om alla gör något, blir allting gjort!

Och med det kära vänner så avslutar jag detta blogginlägg och går och förbereder mig för min meditation!!

Anneli.

2 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

Ja det är lite spännande, jag mediterade också :)

Anneli Sjögren sa...

:D Ja, det var vi nog många som gjorde!! :D