Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 24 november 2011

På väg till skolan...

Martin kom alldeles nyss hem från skolan (2:a året på gymnasiet) och om bara en liten stund ska jag skjutsa tillbaka honom dit! Gymnasieskolan har öppet hus...!!
Så under tiden som han har lektion i skolan så ska jag vänta på honom i lokalen som ligger i närheten. Tänkte passa på att meditera! Mmmm...!! Det ska bli jätteskönt!!

Imorse var jag tillbaka på lasarettet för att tömma Holter-EKG-dosan på information och få den tillbakasatt igen. Imorgon kl 9.00 ska jag vara tillbaka för att ta bort den helt. Det ska bli sååå skönt!! Inte för att den är direkt i vägen - jag har sovit rätt gott trots att den varit på, men DET KLIAR!!!!! Allergisk mot klistret i "plåsterlapparna" som jag är!! Planen är att ta ett långt skönt bad med mitt hemmagjorda badsalt när jag kommer hem! Salt drar ju ut orenheter från huden, så jag hoppas att det också gör att alla ev klisterrester försvinner!!

Men nu ska jag försöka få nåt i magen innan Martin och jag ska åka!!
På återseende alla kära bloggläsare!!

Anneli.

Inga kommentarer: