Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 19 november 2011

Ett fantastiskt dygn!

Nu har jag "landat" hemma igen efter ett fantastiskt dygn i Strängnäs! :D
Seansen igår gick jättebra och det blev både skratt och tårar - som det så ofta blir!
Jag hade ju en förhoppning om att kunna ta in en kontakt åt dem var, men när blir det någonsin som man hoppas?? ;-) En person "snodde" hela 3 kontakter och två av de andra deltagarna fick 2 kontakter var...!
Den sista kontakten jag tog in resulterade i en helt fantastisk emotionell urladdning - ja, jag kan inte kalla den för annat! Den kvinnan som min andekontakt kommit för att kommunicera med hade förlorat sin mamma som liten flicka och när mamman kom - för det var förstås hon som kom - och hon fick höra det mamman kommit för att förmedla så brast alla fördämningar!! Jag tror inte det var ett öga torrt i hela rummet!!
Efter det orkade jag inget mer!! Och inte de andra heller!! Vi vart helt slut på nåt vis, allihopa!!
De två som inte fått nån kontakt lovade jag att försöka ta in en åt som en privatsittning dagen efter, d v s idag. Och det gjorde jag med besked!! Det blev också två starka och helande möten!

Jag känner mig sååå himla nöjd med hela den här upplevelsen!! Nöjd och djupt tacksam för det stora och fantastiska med att kunna förmedla hälsningar, healing, förlåtelse, förståelse och kärlek från de som inte längre är kvar i vår fysiska verklighet!
Det här kommer jag att leva länge på!!
♥ Tack Universum! ♥

Anneli.

6 kommentarer:

Maria sa...

Wow, vad häftigt. Jag skulle verkligen vilja vara med på en seans nångång. Har inte varit det ännu. Förstår att du kan leva på det länge. Kram kram

Anneli Sjögren sa...

Tack Maria! :D Ja, det var en upplevelse utöver det vanliga denna gång!! :D

Lena sa...

Låter som en spännande dag! Själv känner jag mig lite urlakad av alla studier och allt runt omkring just nu. Men jag kämpar på. Glädjen finns i att göra böcker varje dag i alla fall.

Jag har skrivit lite på min blogg om när vi gjorde pappret. Jag vet inte om du blir klokare på min beskrivning.

Det känns härligt att höra från dig. Jag är så begravd i bokbinderi känns det som att jag förlorar kontakt med världen. Jag försöker mitt bästa. Så det är inte att jag glömt bort dig eller inte vill ha kontakt. För det vill jag.

Anneli Sjögren sa...

Heeej Lena!!!
Kul att höra ifrån dig!!
Och det är ju samma med mig, fast av andra anledningar - jag vill så gärna hålla kontakten med dig också!! Men jag är så sjukt trött hela tiden och starten av det Sociala företaget tar nästan all min energi!! Men det känns positivt och som att det går åt rätt håll i livet i alla fall!!
Säg till om du ska till Borlänge fram över!! Jag lär väl ändå åka dit nån dag och handla julklappar och det vore ju jättekul om vi var där samtidigt!! :D

Ang att tillverka papper så kan jag inte påminna mig om att jag läst nåt som förklarat så jag begriper hur papperstillverkningen går till, och jag tror då att jag läst alla dina inlägg...! Hmmm...!
Orkar du förklara lite mer ingående?? Jag skulle då tycka att det var jätteintressant i alla fall!! Och du kan ju göra det som ett blogginlägg så slår du två flugor i en smäll!! :P *Försöker se gullig ut och fladdrar lite med ögonfransarna* ;-)

Lesly Valencia sa...

Det är verkligen fantastiskt det du gör :)

Anneli Sjögren sa...

Tack Lesly! Ja, det ÄR fantastiskt!! Men jag är bara redskapet - en kanal...! Andevärlden jobbar minst lika hårt som jag gör!!
But I love it!!! :D