Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 4 oktober 2012

A MUST see!!

Ja, ja..!! Jag vet att det är mitt i natten och jag borde ha gått och lagt mig för länge sen!!
Men jag började se en film om maten vi äter och vad den gör i och med vår kropp och vår hälsa. Jag hade bara tänkt att se en liten snutt för att se vad det var och sen se hela vid en humanare tidpunkt om den var bra, men jag kunde inte sluta se den!! Den var bra!! Den var bättre än bra!! Den är livsviktig!
Se den du med! Jag vet att den är lång! Men vad är 1½ timme av resten av ditt liv?? Se den! SE DEN!! SE DEN!!! Men OBS!! Sista dagen att se den är på lördag!
Här kommer länken:
http://www.hungryforchange.tv/book-free-screening

Anneli, soon in da bed.

Inga kommentarer: