Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 15 oktober 2012

ÄNTLIGEN!!!

Seansen i Borlänge igår gick hur bra som helst, och jag fattar egentligen inte varför jag blir så nervös!! Förmodligen beror det på att jag får prestationsångest; jag vill ju så gärna "leverera", d v s verkligen förstå och kunna förmedla vad de i andevärlden vill få fram via mig. Men det gick som sagt hur bra som helst även denna gång! :D

MEN..... Vad jag vill berätta idag, och det som titeln syftar på har med vårt Sociala företag att göra! Pusselbitarna börjar äntligen falla på plats!! Det vi har jobbat för ända sen januari 2009 (!) håller nu på att ge resultat!
Från och med den 1:a december kommer Nettan och jag att vara anställda i Södra Dalarnas Serviceteam, Socialt företag! TJOHOOO!!! :D

Det känns lite läskigt att gå ut med detta, för det känns rätt overkligt..!! Och efter alla turerna som varit så vågar jag inte riktigt tro att det är sant...!! Och jag vet fortfarande inte om några puckade regler kommer att sätta käppar i hjulet och förändra situationen... men jag håller tummarna allt vad jag kan för att det går vägen nu!
Att vi (om inga oförutsedda katastrofer inträffar) äntligen kommer att få börja jobba på riktigt är inte direkt kommunens förtjänst... vi har fortfarande inte fått några klara besked från dem! Men vad vi har fått är pengar av Finsam/Södra Dalarnas samordningsförbund till en projektledare som ska hjälpa oss igång, med bl a marknadsföring, strategier och annat, och kommunen har trots allt muntligen sagt att de kommer att vaska fram jobb åt oss så vi får de där pengarna vi behöver för att komma igång, så nu har vi bestämt oss för att helt enkelt köra på det och sätta igång!
Imorgon ska jag träffa min handledare på Arbetsförmedlingen och då ska han få höra de goda nyheterna, och jag hoppas verkligen att han inte kommer dragandes med några regler som sabbar det här...!!

Som ni märker så är jag ganska luttrad och desillusionerad av alla turerna runt starten av vårt företag och jag kan inte riktigt njuta av de positiva besked vi fick idag förrän jag har papper på det! Men jag börjar trots allt känna mig lite mer hoppfull nu..! :P
Naturligtvis finns det massor av annat i hela den här historien, men jag kan och orkar inte berätta allt så detaljerat. Det här får räcka som uppdatering just nu!

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Jag väntar med att säga grattis... men liksom... grattis ändå:)

Anneli Sjögren sa...

Helt Ok!! Då väntar jag med att säga Tack.... men liksom.. Tack ändå!! ;-) ♥