Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 10 oktober 2012

FJOLLTRÄÄÄÄÄÄÄÄSK!!!!!

Mirakulöst nog välbehållen efter syrrans framfart på vägarna sitter jag nu i den berömda lägenheten med de tre balkongerna och världens utsikt över Stockholm! Två av Rosalis barn har kommit för att hälsa på sin mor och moster och lite senare kommer vår äldsta syster och en kusin som jag inte sett på säkert 10 år!
Det känns riktigt bra att vara tillbaka i staden som såg mig födas och växa upp!

Om en stund ska Rosali och jag gå iväg och handla till kvällens middag och förstås för resten av dagarna vi ska vara här.
Livet i Stockholm är ganska annorlunda mot det liv jag nu lever ute på landet. Bara det faktum att här GÅR man överallt; för att handla, gå till tunnelbanan, hälsa på kompisar (om de bor någotsånär i närheten i alla fall) och så vidare. Hemma i Nyhyttan - mitt bland kolhydraterna -  står bilen några meter utanför huset och den kör man till vald affärs parkering, går in och handlar och kör hem typ nästan fram till dörren och det var den motionen...!! Inte undra på att jag gått upp i vikt sen jag flyttade från Stockholm!!

Men nu ska jag inte sitta här och vara osocial... Ville mest bara berätta att jag kommit fram och att allt är bra! :D

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Den där utsikten alltså...

Anneli Sjögren sa...

Mmmmm...!! :D