Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 16 oktober 2012

Cliffhanger

Nu är jag strax på väg in till stan och Arbetsförmedlingen, men innan jag åker vill jag lämna en liten "teaser" eller cliffhanger om vad jag ska göra sen som förhoppningsvis kommer att bli ett blogginlägg här på bloggen! :P
Long story short:
Kommer ni ihåg att jag skrev om att jag klippt mig hos Avestas enda Ekofrisör (den 18 september, du kan läsa om det HÄR). Idag tänkte jag gå dit igen efter besöket hos AF, men inte för att klippa mig. Nä, istället ska jag försöka "leva en dröm" som jag hade - speciellt som tonåring: jag ska "leka" journalist!!
Jag tror att alla som bloggar har en släng av "skrivklåda" - mer eller mindre - och jag har alltid älskat att skriva och funderade allvarligt på att utbilda mig till journalist ett tag! Men av olika anledningar blev det inte så...! Men nu tänkte jag gå in på Salong Gaia och intervjua Camilla om naturlig hårvård och hoppas att få med mig lite tips och råd till er! Ja, och mig själv också förstås!! :D Hoppas att hon har tid med mig!
Men det visar sig. I ett blogginlägg på den här bloggen. I en dator nära dig. Stay tuned!! :D (Fast det blir inte idag!)

Anneli.

Inga kommentarer: