Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 29 oktober 2012

Synd om mig...

Idag är det "syndast" om mig - jag har nämligen väldigt ont i mitt högra knä! Det är svullet och jag har svårt att gå. Aj, aj, ont!!!
Jag har packat in knät med vitkålsblad efter konstens alla regler så jag hoppas att det blir bra snart!
Vad jag har gjort?? Inte en susning!! Senaste veckan har det börjat göra ont bara, lite i taget, värre och värre för varje dag! Och i förrgår kväll började det göra rejält ont!

Vitkålsbladen har jag på för att enligt naturläkare är det inflammationsläkande och jag antar att det är en inflammation jag har i knäet efter som att det är svullet. Jag blir bara så arg på mig själv att jag inte packade in knäet på en gång när det började göra ont!! Då hade det kunna vara bra vid det här laget! Men, men..! Bättre sent än aldrig!

Nu tänkte jag se det nya Mediumprogrammet som sänds för första gången på kanal 7. om bara ett par minuter, så I'm out of here!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: