Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 30 augusti 2010

Avesta lasarett, avd 7

Denna dag började med att jag vägde och mätte mig. Det är ju måndag!!
Resultatet: ½ cm mindre runt midjan och 2 hg mindre i vikt! Alltid nåt! :D Sen väntade en frukost-proteindrink och ett besök på Avesta lasarett för att bli kopplad till ett s k Holter-EKG, d v s en 24 timmarsregistrering av mitt hjärta. Imorgon ska jag tillbaka för att ta av EKG-apparaten och göra ett arbetstest, vilket innebär 6 minuter på en träningscykel medans hjärtat blir kollat för att se hur det "sköter sig" under ansträngning.
Sen kommer jag att bli kallad till hjärtspecialist på Falu lasarett, men jag vet inte när. Det visar sig! Det är skönt att jag blir ordentligt utredd så att jag kanske kan få en mer effektiv medicin, eftersom den jag äter nu inte hjälper särskilt bra!

I eftermiddags kom kompisen Katta och de två tjejerna som jag ger PSYCH-K-balanseringar, och precis som förra måndagen gav Katta dem Ortobionomibehandling och jag PSYCH-K-balanseringar. Det var deras 6:te gång hos mig och nu ska de sammanfatta sina upplevelser och vad de tycker att PSYCH-K har hjälpt dem med så att jag kan ha det som referenser! Men först om ett par veckor - så att de balanseringar vi gjorde idag får "sjunka in" och ge effekt (eller vad man nu kan kalla det för...).

Kommer ni ihåg att jag för en tid sen skrev om att jag fick besök av Ola Björkman som bl a håller på med blodanalys och Tft, och att han tog blodprov på mig och gav mig en Tft-behandling (och jag PSYCH-K-balanserade med honom). Det var meningen att jag skulle fylla i ett par papper om min hälsa som han mailat mig och skicka till honom, men min skrivare har krånglat, så jag kunde inte skriva ut de där papprena förrän igår. Idag skickade jag äntligen iväg dem till Ola, så jag hoppas att jag snart får veta vad han såg i blodanalysen! Det ska verkligen bli spännande!

Nu väntar sängen! Ska ju upp rätt tidigt imorgon!

Fridens Liljor!!

Anneli.

2 kommentarer:

urbanista sa...

Lycka till imorgon, ge järnet men bara så mycket som kroppen tycker är kul:) Kram!

Anneli Sjögren sa...

Det var INTE särskilt kul!! Orkade bara 5 minuter av de 6 det var tänkt att jag skulle cykla - sen var jag helt slut!!
Ska försöka tota ihop ett blogginlägg om det alldeles straxt!