Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 19 augusti 2010

Ett stulet blogginlägg

Ekomuffin/Vera skrev idag på sin blogg:

I Sverige kan vi köpa ca 4 liter bubbelvatten för ca 50 kr. För samma pris kan du ”köpa” 4 500 liter rent vatten åt barnen i Pakistan. Visst är det en bättre investering?! Dessutom kan du göra det direkt via din mobil SMSa LIV till 72 900 och ge 50 kr till UNICEF. Behöver du ens fundera?

Jag kan inte annat än "stjäla" hennes bloggpost och posta den här på min blogg! Tänk så lätt det kan vara att göra gott för sin omvärld!!

Anneli.

6 kommentarer:

healthywealthywellness sa...

Jag kallar det inte att stjäla, snarare att föra ett viktigt budskap vidare. En mycket god gärning! :) Jag tror inte att Vera har något emot det!

Anneli Sjögren sa...

Nä, det tror inte jag heller!! Det var därför jag vågade göra det utan att invänta svar från henne!! :D

Lesly Valencia sa...

Hej Anneli. Jag vet inte vad jag trodde skulle komma upp efter Healingen. Jag hade hört om personer som öppnat upp så mycket. Det är som när man får en djupgående massage första gången så kan man känna sig kännslosam efteråt. Som att något tungt har släppt från axlarna. Vissa känner en lättsamhet men andra skapade någon sorts trygghet i det dem gömde sig i och då kan det bli svårt att hantera känslorna som kommer upp. Lite så hade jag föreställt mig att jag skulle känna mig konstig först innan man kände sig Helad. hehe

Så du använder också Naturelle. Ja enligt checklistan är den ju fri från alla kemikalier så det är så nära hälsokost som möjligt :)
Jag ska ta och köpa en flaska, gillar smultron doften :)

Ha en fin kväll eller God natt kanske :) KRAM

Anneli Sjögren sa...

Lesly: Det bästa är att inte ha några förväntningar utan bara vara öppen för vad som kommer - eller inte kommer! Den ena gången behöver inte vara den andra lik så den attityden är bra att ha även vid ev kommande healingtillfällen!

Smultrondoft... Mmmm....! Den måste jag prova!! :D

Ha en fin kväll/natt du med!! KRAM!!

hallonmuffin sa...

Onej, jag är bara så glad för att du sprider det vidare Anneli!

Anneli Sjögren sa...

Vera: Jag misstänkte det!! :D