Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 1 augusti 2010

Varför MLM och varför Kyäni?

När jag började skriva på den här bloggen så tänkte jag att det skulle vara en slags "affärsblogg" som skulle handla om hur det är att jobba hemifrån med ett MLM-företag. Jag borde fattat att det inte skulle bli riktigt så (knowing me ;-)!

Mitt första och största intresse är hälsa på alla plan, och visst - arbete och pengar är också viktigt för att må bra, men har man inte den fysiska hälsan så falerar resten också, på olika sätt och i varierande grad för olika individer!

MLM-businessen har många kritiker, varav de flesta egentligen inte har förstått idén, vågar jag påstå. Men jag har inget intresse av att debattera MLM-företagens vara eller inte vara; det är ett fritt land och var och en gör som den vill! Men MLM som företeelse har växt nåt enormt på de typ 60 år som gått sen det första MLM-företaget startade, och det fortsätter att växa!

MLM står för Multi Level Marketing och kallas också för Nätverksmarknadsföring och för Folkets företagande.
Folkets företagande är en rätt bra benämning på det tycker jag, för det är den "lilla människans" chans att skapa sig en egen business och inkomst!
Det finns en hel uppsjö av MLM-företag och jag har blivit erbjuden så många att jag tappat räkningen!! Så varför valde jag just Kyäni??
Det har flera orsaker. En är att några av mina s k uplines i ett annat hälsoinriktat MLM-företag jag var involverad i ville byta till Kyäni och ville att jag skulle haka på dem. Dessa personer har blivit mina vänner och är också väldigt kompetenta och duktiga nätverkare, så efter lite betänketid sa jag Ja!
Men ett är säkert: Jag hade aldrig sagt Ja om jag inte hade kunnat stå för företaget, produkterna och marknadsföringen - det har jag alldeles för hög moral för!! För mig är det jätteviktigt att det är ett "schysst" företag med värderingar som motsvarar de jag har! Och det har Kyäni så vitt jag har kunnat ta reda på!

En annan anledning är att jag själv vill ha produkterna! Jag tycker de är helt outstanding!! Ja, eller i ärlighetens namn: Jag tycker att Kyäni Sunrise är helt outstanding!! De andra har jag ju inte provat själv ännu! Däremot hört vad andra säger och det har bara varit positivt!!
Det tog bara några veckor så märkte jag att Sunrisen hade effekt! Numera sover jag såå himla gott och är piggare än jag har varit på år och dar!! (Fast pigg är relativt - jag är fortfarande onormalt trött, men det är ju p g a mina sjukdomar och Sunrise är ju ingen trollerimedicin!!) Däremot så har jag sen jag började dricka Kyäni Sunrise blivit så pass mycket bättre att jag inte har fått ett enda sånt där otäckt hjärnsläpp där jag hör vad folk säger men inte kan koppla ihop orden till en mening - som om personen pratade ett främmande språk. Pretty amazing om nån frågar mig!! :D

En tredje anledning är att jag gärna vill hjälpa andra att må bättre. Det gör jag visserligen redan bl a med hjälp av
PSYCH-K, Sorgbearbetning och Healing, men Kyäni ser jag som ett bra komplement och det passar så bra in i det jag redan håller på med!

Sist men inte minst så vill jag tjäna pengar! Både för ren försörjning - men också för att jag vill ha "snuskigt" mycket pengar!! Inte för att jag behöver det för egen del, utan för att jag har sååå många olika projekt jag vill göra - och alla kostar massor av kosing!!
Bl a vill jag bygga upp och starta ett holistiskt Hälsohem som har humana priser så folk verkligen har råd att komma dit!
Jag vill bygga upp en SOS barnby i något land där det behövs, ett hem/verksamhet för uteliggare, ungdomsverksamhet, ålderdomshem med hälsohemsinriktning, driva kvinnoforum, en affär med bara ekologisk mat och andra miljömässigt försvarbara produkter, starta en snabbmatskedja med nyttig, ekologisk, vegetarisk mat....... Ja, ni hör ju! Jag kan blåsa hur mycket pengar som helst!!!

Man hoppas ju alltid på att vinna "storvinsten", men i väntan på den så får jag väl jobba ihop så mycket som jag kan på egen hand!! :D

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

18 kommentarer:

kanjagblifrisk sa...

Väldigt intressant att läsa vad du sysslar med =) Vad är det där sunrise för någonting? (det kanske stod på inlägget men jag brukar läsa lite snabbt...)
Vilka bra idéer om projekt du har! Jag är också sån som vill göra en massa saker =) Vi kanske kan samarbeta på något projekt om det kommer tillfälle, mycket av det du vill göra är jag helt för och skulle jag orka så skulle jag gärna vara med något sånt! Jag vill gärna göra saker för samhället men känner inte att jag orkar på egen hand... Håller på och skriver böcker med nyttiga recept men de är inte färdiga... Men det blir nog ingen reklam för dessa i bloggen eftersom jag vill blogga anonymt... Men men, det kanske jag ändrar senare... Jag skriver inte så mycket privat egentligen men ändå en del djupa saker och känslor... Jag vet inte om jag skulle kunna blogga på samma sätt om jag gjorde det icke anonymt...
Skriv gärna mer om ditt företag! Vad är det för produkter och vad gör de?
Förlåt om du redan skulle skrivit om det och jag såg det inte, som sagt, jag läser rätt så fort, brukar i princip skummläsa det mesta annars skulle det aldrig blir av...
Men jag återkommer och läser mer =)
Kramar!

kanjagblifrisk sa...

Hej igen! Nu såg jag att du hade en länk till kyäni här. Kollade lite... det lätt bra, ska läsa lite mer senare!
Kram

Origami-Bokbinderi-Kort sa...

Vad tråkigt att höra. Jag känner dåligt till vad hjärtsvikt innebär. Fast det hjälper inte med någon träning alls? Eller bör man vara försiktig. Annars brukar man rekommenderas vid de flesta fall träning tycker jag.

Anneli Sjögren sa...

Hej "Frisking"!! :D
Ja, idéer och projekt har jag gott om!! Men precis som du själv konstaterar så orkar man inte göra allt själv! Jobba tillsammans är en bra idé! Om du vill fortsätta blogga anonymt så kan du ju skriva till mig privat på min mail som finns i högerkolumnen här!

Förutom länken så har jag en kortpresentation om Kyänis produkter - också i den högra kolumnen!

Jag tycker om att läsa din blogg!! Du skriver intressant och bra tycker jag!

Anneli Sjögren sa...

Origami: Jag vet knappt själv vad hjärtsvikt innebär!! Jag vet att det är bra att jag rör på mig, men ska nog undvika tyngre grejer! Håller på att utprova en medicin, men jag tycker inte den funkar riktigt som den ska...! Men när jag fått ordning på hjärtat så kanske jag kan börja träna igen, men det är ingenting jag vet i nuläget.

Origami-Bokbinderi-Kort sa...

Jag hoppas du kommer på fötter igen med din hälsa i alla fall. Den är bra att ha.

Anneli Sjögren sa...

Tack!! Ja det är den!! :D

Nikiforova Natal'ya sa...

Здравствуйте, Аннели!
Я из России. Я занимаюсь сетевым маркетингом в российской компании "Сибирское здоровье". Недавно завела свой блог. Если честно, я ищу бизнесов-партнеров по всему миру. Зашла на ваш блог, прочитала (спасибо, что в Гугле есть переводчик), мне очень понравился ход ваших мыслей и ваши добрые намерения. Я думаю, Вас заинтересует наша продукция. Миссия нашей компании: создавать для человека мир здоровья - мир физического, социального и духовного развития. Я нашла практически такие же слова и у Вас. Ознакомьтесь, пожалуйста, www.sibvaleo.com
Здоровья Вам и удачи! Вы молодец!!!

Nikiforova Natal'ya sa...

Hello, Anneli!
I am from Russia. I have been in network marketing in the Russian Corporation "Siberian Health.
I recently started a blog. To be honest, I'm looking for business partners around the world. I went to your blog, read it (thank you, that Google has a translator), I really liked the course of your thoughts and your good intentions. I think you are interested in our products. The mission of our corporation: to create a human world of health - the world of physical, social and spiritual development. I found almost the same words from you. Check, please, www.sibvaleo.com
Health to you and good luck! You are strong!

Anneli Sjögren sa...

Hello Natal'ya!!
Thanks for your comment!! Wow!! It's so cool that you found my blog all the way from Russia!!
I went to the web site you asked me to check out and I will go there again to check it out more! I was just too tired today...!!
I wish you health and good luck as well!! :D

Jeanette Björnberg sa...

Super! Kyäni har 3 fantastiska produkter, som verkligen gör skillnad! Jag har tagit dem i fem månader, och mår toppenbra! Lycka till! Vänligen Jeanette Björnberg

Anneli Sjögren sa...

Hej Jeanette!! Kul att du hittade till min blogg! Ja, jag gillar också Kyäni och märker att jag mår bättre speciellt med Kyäni sunrise!
Lycka till du med!! :D

Pontus sa...

Hej kollega! Kolla gärna in min blogg om framför allt body fx http://optimaltraning.blogspot.com

Anneli Sjögren sa...

Hej Pontus och välkommen till min blogg!!
Jag kollade runt lite på din blogg - och där fanns mycket läsvärt!!
Jag gillar verkligen Kyänis produkter! Ja, sunset har jag aldrig provat i och med att jag är vegetarian och inte vill äta fiskprodukter, men sunrise:en vill jag inte vara utan! FX:en märkte jag tyvärr inte så mycket skillnad med men det är ju så olika med vad man får för effekter från person till person!

Daniel Andersson sa...

Hej Anneli!

Hur går det med MLM-byggandet?
Kolla gärna in min sida http://mlmakuten.wordpress.com

Ett alternativ du kan erbjuda dina kandidater innan du tappar dom.

Lycka till!

Mvh
Daniel | http://daniel-andersson.nu

Sanna sa...

Kyäni är en bluff. Om ni har någon självbevarelsedrift alls, surfa in på http://www.vof.se/forum/viewtopic.php?f=38&t=9164 och bedöm själva.

100 sidors tråd på vetenskap och folkbildnings forum.

Det är klassiskt pyramidspel, ni som säljer är de egentliga kunderna. Så fort ni köpt startpaketet har företaget vunnit.

Oberoende undersökningar visar att vanlig druvjuice innehåller lika mycket antioxidanter som Kyäni Sunrise.

Anneli Sjögren sa...

Hej Sanna och tack för din kommentar!
Jag har kollat in din länk och håller med om mycket av kritiken (läste till sidan 9..). Men varför måste folk ha så otrevlig ton?? Dessutom hittade jag absolut ingenting som motbevisade - eller bevisade - Kyänis förträfflighet och existensberättigande...!!

Med mig är det så att jag provade Kyäni Sunrise och blev märkbart piggare efter ett tag - vilket är mer än jag kan säga om annat jag provat! Och om du läser mitt inlägg här ovan så ser du att jag är ärlig nog att också säga att jag inte märkte nån direkt skillnad av Body FX:en...!
Jag håller inte på att jaga nya distributörer, men vill ändå ge andra en chans att prova Kyäni och se om de märker nån positiv förändring som jag gjorde.

Jag har inte haft råd med Sunris:en nu på ett tag och märker att jag blivit tröttare igen...! Så produkten är ingen bluff - även om vissa påståenden säkert är överdrivna!

Jag är inte överdrivet förtjust i MLM, men att det är ett pyramidspel håller jag inte med om - ett pyramidspel bygger bara på "luft" och har inga varor!
Kyäni har funnits i ca 4 år nu och kommer nog att finnas ett bra tag till...!
Men det är inte så säkert att JAG blir kvar så länge...! Vi får väl se! :D

Blixxxt sa...

Hej på Er.

Micke heter jag och jag arbetar heltid med Kyäni. Ni får gladeligen följa mitt arbete, tankar och erfarenheter på bloggen där jag redovisar ALLT.

Ni får TOTAL insyn i vad jag tjänar etc etc etc.

Jag postar detta meddelande och kommer inte att följa upp eventuella kommentarer. Vill Ni ta kontakt med mig, så hittar Ni alla uppgifter på bloggen.

Ha det bra!

http://kyaniresan.wordpress.com