Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 8 augusti 2010

En ny morgonrutin

Ska försöka hinna skriva ett blogginlägg mellan att de nykokta vinbären rinner av och tills jag behöver gå ut i köket och ha i sockret och koka saft av dem!
Mina 2 hemmavarande grabbar har plockat röda och svarta vinbär i vår trädgård för de ville ha saft! Och saft blir det!!

Som ett led i mina tappra försök att gå ner i vikt har jag bestämt mig för följande förändringar av min morgonrutin:

1. Vakna senast halv 9 på morgonen, så att jag i lugn och ro kan "göra min morgontoalett" och hinna få i mig frukost före kl 10.00! (Ja, jag tar lite tid på mig på mornarna...)

2. Alltid ha en Kyäni Sunrise och en flaska vatten stående i badrummet så att jag direkt efter jag har borstat tänderna kan få näring i mig + börja dricka vatten på en gång.

I två mornar nu så har jag gjort så och faktiskt hunnit få i mig en dryg halvliter vatten redan innan jag kommit ner i köket!! :D Till saken hör att jag inte är så himla duktig på att dricka vatten, så jag behöver göra allt jag kan för att underlätta för mig själv!

Jag vet inte egentligen hur metabolismen fungerar när man äter LCHF-kost, men när jag åt "vanligt" förut så tjatade min dietist om att jag måste äta nånting direkt när jag vaknar! Detta för att kicka igång förbränningen så fort som möjligt. Jag tänker att det kanske funkar så även när man äter LCHF och därför har jag bestämt mig för ovanstående förändringar. Vi får väl se vad det kan tänkas ge!

Nu måste jag gå ut i köket och ta hand om saftkokningen!!

Vill Du göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att ta kontakt med mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!
Välkommen i teamet!

Anneli.

Inga kommentarer: