Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 26 augusti 2010

En sånglärka på besök

Den eländiga huvudvärken från igår stannade envist kvar även idag! Usch!! Jag som nästan aldrig brukar ha huvudvärk!! Envis som en åsna är jag också och vägrar ta huvudvärkstabletter!! Men jag la mig en stund på eftermiddagen och vilade i alla fall!! Så nattsudd är inte att tänka på i natt!! Nä, jag tänkte vara "duktig" och komma in i duschen och sen isäng så fort jag har postat det här blogginlägget!

Imorgon förmiddag kommer de som är i min grupp på Socialt företagarkursen hit så vi kan ha ett möte. Vi ska finslipa våra olika idéer om vilket slags företag vi kan tänka oss att ha! Det är faktiskt riktigt roligt!

Det här med sånglärkan på besök som jag skrev i titeln kanske ni undrar över!?!
Jo "sånglärkan" är ingen mindre än min tvillingsyster!! Hon sjunger jämt och ständigt och hon har den vackraste av röster!! Just nu tränar hon in en musikal som hon ska vara med i. Sen har hon faktiskt ett eget band också som både sjunger coverlåtar och skriver lite eget!

Men nu har hon åkt hem, och jag har kollat mina mail och skrivit det här blogginlägget, så nu ska jag göra processen kort med mig själv och se till att komma i säng!!

Good night Sweden - where ever you are!!

Anneli.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Huvudvärk är inte rolig... fast å andra sidan kan jag inte tänka mig någon värk som är rolig... Om inte man är masochist vill säga...
Men IMORGON kommer det att vara bättre det är jag säker på :)

Så härligt det låter med en sjungande tvillingsyster :) Är ni engäggstvillingar?

Kram och krya på dig!

Anneli Sjögren sa...

....och jag är INTE masochist!!!
Idag ÄR det lite bättre, men tyvärr inte helt bra!

En sjungande tvillingsyster är inte helt fel!! När vi båda bodde i vårt föräldrahem sjöng vi jämt tillsammans, och även tillsammans med en kusin i samma ålder som oss. Vi hade ett eget "band" och kallade oss för "Ljushuvudena"! :D
När syrran sen flyttade till Göteborg så brukade vi ringa till varandra och sjunga på telefonen!! :D
Men vi är inte ett dugg lika!! Jag brukar skoja och säga att vi måste vara minst treäggstvillingar... så enäggstvillingar är vi INTE!!

Anonym sa...

=D Härlig berättelse!

Bra att du verkar vara på bättringsväg i alla fall... eller förstod jag rätt?

Jag vill så gärna att alla ska må bra jämnt men inser att det inte funkar så riktigt... Andra kan också ha dåliga dagar precis som jag...

Kramar till dig!

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha!! Vi verkar vara online samtidigt rätt ofta du och jag!! (Eller är du online hela tiden...?? ;-)
Jo, då! Jag är absolut på bättringsvägen!
Klart att man vill att alla ska må bra! Men precis som du säger så kan ju alla ha dåliga dagar och nu var det visst min (o)tur!
KRAMAR till dig också!!