Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 7 augusti 2010

Hjärtsvikt suger...

Jag vet inte vad som varit med mig idag: jag har varit så extremt trött nästan hela dagen!
En orsak kan var mitt hjärta - tycker inte att medicinen hjälper som den ska. Hjärtspecialisten som undersökte mig häromsistens ringde äntligen upp mig igår, efter 3 dagars väntan. När jag beskrev hur det är så blev han bekymrad och sa att han måste tänka på det över helgen och återkomma nästa vecka. Men han kommer remittera mig vidare till Falu lasarett sa han.

Jag står i valet och kvalet om hur jag ska göra... Jag funderar på om jag ska börja ta Kyäni Body FX som bl a är muskelavslappnande - och hjärtat är en muskel!! Tänk om det kunde hjälpa!?! Det är ju så bra för massa annat också (se kortpresentationen i högra kolumnen eller gå in på länken till Kyäni), men... å andra sidan ska jag kanske vänta tills jag är färdigutredd som jag tänkte från början...!
Jag vet varken ut eller in! Jag får fundera på det!

Anneli.

7 kommentarer:

kanjagblifrisk sa...

Oj, jag har ingen aning... Men ta det försiktigt du... Jag hoppas du blir bättre snart! Kramar

Anneli Sjögren sa...

Artemis: Jag tar det så lugnt som jag kan... men hjärtsvikt är mig veterligen ingenting man nånsin blir frisk ifrån - enligt skolmedicinen i alla fall. Men jag har ju lite andra "ess i rockärmen" och har en tro på att ingenting är omöjligt, så det ska vi nog bli två om - skolmedicinen och jag!! :D

kanjagblifrisk sa...

Jag vet inte ens vad hjärtsvikt är men det låter inte bra minst sagt...
Skolmedicinen kan ta sig i "pip". Mirakel sker varje dag och vi ha all rätt att tro!

kanjagblifrisk sa...

Med "pip" menar jag ljudet piiiip kanske jag ska säga...

Anneli Sjögren sa...

Artemis: Ha, ha!! Jag förstod nog vad "pip" betydde och jag håller fullständigt med dig!! :D
Jag vet knappt vad hjärtsvikt är heller, men jag vet tyvärr hur det påverkar mitt hjärta: Det slår för svagt/ineffektivt, oregelbundet och med två olika takter samtidigt emellanåt, jag får hjärtrusningar/klappningar stup i kvarten som ibland t o m gör ont och/eller gör att det "snörper åt" i strupen. Ganska så otrevligt kan jag säga utan att överdriva...!
Detta gör att jag blir väldigt trött - helt slut faktiskt, men jag är så van vid det så det är bara när jag blir så där extra trött som jag var igår som jag lägger märke till det. Men sen jag började med Kyäni Sunrise har jag blivit mycket piggare, men när man börjar på botten så är det lååång väg upp!!

Kom just på att Sunrise innehåller massor med bär som är bra mot en massa saker - bland annat inflammationer!! Du kanske skulle prova?

hallonmuffin sa...

Jag tycker du ska avvakta och se, innan du tar Kyäni. Jag tror mycket på att man kan underlätta sina "sjukdomar" med kost och motion - men även se och höra vad läkaren säger först. Hjärtat är viktigt. Hoppas det blir bättre, Anneli! Kram

Anneli Sjögren sa...

Hallonmuffin: Jo, precis! Så det lutar åt att jag väntar lite till!! Tack för din sympati! :D
Kram!