Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 4 augusti 2010

Ortobionomibehandling mm

Idag skulle jag ju berätta om Ortobionomibehandlingen jag fick igår, och ärligt sagt så vet jag inte riktigt vad jag ska säga! Jag är inte helt säker på att jag vet vad det var jag var med om!!
Alltså... Min kompis Katta tryckte försiktigt på olika triggerpunkter på kroppen och sen gjorde hon ett slags muskeltest med hjälp av mina fingrar istället för som man gör i PSYCH-K - med ena armen. Jag fick sätta ihop tummen och långfingret så att det blev ett "O" och sen försökte Katta dra isär fingrarna. Om hon inte kunde det , d v s att jag var stark så var det bra, men kunde hon dra isär fingrarna så hade jag en obalans. Och så höll hon på och tryckte försiktigt på massa olika punkter på kroppen. Det var varken skönt eller obehagligt - det är svårt att beskriva...!
Nåt annat hon gjorde var att "dra" ut mina ben, höfter och skulderblad så att de kom helt i linje med varandra och efter behandlingen så var jag väldigt mjuk i hela kroppen - och är fortfarande, mer än ett dygn senare!!
Ev ska jag få en ny behandling på måndag eller tisdag igen! :D Det ser jag fram emot!!

Killen som skulle komma idag och byta tjänster med mig, d v s jag gör PSYCH-K med honom och han gör Tft på mig, ringde återbud imorse. Det förstod jag redan innan han ringde att han skulle göra, för jag visste att han skulle åka motorcykel hit och eftersom det skulle regna mest hela dagen så frågade han om det var OK att han kom imorgon istället och det var det ju självklart!! Det är inget kul att åka hoj när det regnar!!

Min dag imorgon börjar med att en tjej kommer hit för PSYCH-K och när vi är klara avlöser den här killen henne!!

Ännu en rolig, spännande dag imorgon, alltså!! :D

Anneli.

5 kommentarer:

Maria sa...

Hej Anneli! Tack för alla fina kommentarer, blir alltid väldig glad! Det är härligt att veta att det finns likasinnade, de kan vara svåra att hitta i den "verkliga" världen ibland. Kram Maria

Lesly Valencia sa...

Hej! Jasso vad synd att jag inte visste det. Jag hade nämnt i ett inlägg tidigare att jag skulle dit men det kanske du missade. Hehe Men vad spännande jag ska googla lite på det och se vad jag hittar :)

KBT är ju kognitiv beteendeterapi och DBT är också beteende terapi fast från synvinkeln Dialektisk och är speciellt anpassad för personer med destruktivt beteende och så. Hehe jag vet själv inte så mycket om det för den metoden är ganska ny.

Hade så jätte trevligt på din PSYCH-K idag.

Marina sa...

Hej Anneli,
tack för alla fina kommentarer.
Hoppas att de behandlingarna har blivit av.
Kram
Marina

Origami-Bokbinderi-Kort sa...

Idag känns det bättre. Ibland hamnar man i i svackor. Men det är bara att kämpa vidare. Imorgon ska jag träna också så då kommer det kännas skönt i kroppen. Hoppas allt är väl med dig?

Anneli Sjögren sa...

Tack alla för era kommentarer!!
Härligt med så många underbara bloggsystrar!! :D
Lesly: Tack för förklaringen på DBT - hade aldrig hört talas om det!!
Nu ska jag skriva ett blogginlägg om hur dagen har varit!! :D
Vi "ses"!!