Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 22 augusti 2010

Resultat!

Jag har upptäckt en sak som jag blir väldigt glad över! Utan att ha tänkt på det så har jag märkt att några av alla de PSYCH-K-balanseringar jag hittills har gjort faktiskt har gett resultat!
Innan jag ger några exempel så vill jag förtydliga att ibland ger balanseringarna omedelbar effekt och ibland tar det längre tid. Ibland behöver man göra flera påståenden runt samma sak innan det ger resultat och ibland kanske det inte har nån (märkbar) effekt alls - eller tar lång tid och behöver många olika påståenden. Det är olika bl a beroende av områdets komplexicitet.
Having said that, så har jag balanserat för att "få tummen ur..." vilket jag kan ha svårt för. Bl a har jag gjort påståenden som: "Jag tycker om att vara fysiskt aktiv" och "Jag tar med glädje itu med saker på en gång". De som känner mig vet att jag inte är en fysiskt aktiv person och att jag har väldigt lätt för att skjuta upp saker och ting! Eller hade...! På sistone har det faktiskt blivit rätt bra fart på mig, och framför allt har det blivit mycket lättare att göra vad det nu är jag behöver göra på en gång, istället för att säga att jag gör det sen...! Jag märker faktiskt en klar skillnad!! :D
Jag märker skillnad inom andra områden också, men det tänker jag inte skriva om här på bloggen - det känns lite för privat!

Flera av dem som jag har PSYCH-K-balanserat har rapporterat resultat också! Det handlar bl a om att bli mer bestämd och stå upp för sig själv, bättre sömn, större kontroll över sig själv och tillvaron, bättre självförtroende och självkänsla, äta nyttigare o s v.
De tre tjejerna som jag ger gratis balanseringar för ju "dagbok" och vi ska sammanställa dem sen för att se vad de har upplevt för effekter! Det ska verkligen bli spännande!! Jag återkommer om det när sammanställningen är gjord!

Anneli.

6 kommentarer:

urbanista sa...

Åh vad skönt att få tummen ur, jag önskar jag kunde säga detsamma men i mitt fall verkar utvecklingen gå åt andra hållet och det gillar jag inte alls:(

kanjagblifrisk sa...

Nu hittade jag det här också: http://trumma.bloggplatsen.se/2010/08/23/3443641-svaltlage-lag-amnesomsattning-del-2-de-som-sticker-ut/
Några tankar där? Jag orkade inte läsa igenom hela men det verkar vara det gamla vanliga "du äter för mycket" tjatet... Har folk verkligen ingen aning vad de stoppar i sig? Kan så många verkligen leva i förnekelse? Jag fattar ingenting... vad ska man tro?

Birgitta Höglund's Mat sa...

Intressant, Anneli :) Tack för din fina kommentar också. Ha det bra. Birgitta

Anneli Sjögren sa...

urbanista: Jag får väl komma hem till dig vid tillfälle och ge dig några PSYCHK-balanseringar!! Vem vet - det kanske gör susen!! :D

Artemis: OJ!! Nu gav du mig jobb!! ;-) Jag plöjde faktiskt igenom hela - både del 1 och del 2! MEN; det var så mycket text och tabeller så jag orkade inte riktigt hänga med i resonemanget...!
Dock tror jag att han har en poäng! Det ÄR lätt att underskatta hur mycket man äter! Det är alldeles för lätt att lura sig själv, men jag blev förvånad över att det var så mycket som han påstod!
Han verkar ju ändå öppen för att det finns människor som "mot alla odds" inte går ner i vikt, och hans resonemang om att ju mer man går ner i vikt ju färre kalorier behöver kroppen för att ta sig framåt och ju långsammare går man ner i vikt tror jag stämmer alldeles förträffligt - jag har bara inte tänkt på det förut!
Jag hoppas verkligen att jag orkar leva en hel vecka på enbart proteindrinkar för då vet jag ju exakt hur mycket jag får i mig av allting! Men hittills har jag bara levt på enbart drinkarna en enda dag...! Vi får se hur jag gör...!

Birgitta: Ha det bra du med!! :D

urbanista sa...

Du är alltid välkommen:) Alternativt så kan ju du göra allt det där åt mig som jag borde göra - nu när du är så himla på G...! ;-)

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha!! Nu tyckte du allt att du var smart, va?!? Men sörrö; jag har en policy som jag försöker följa, och det är devisen: Hjälp till självhjälp!! :D