Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 13 augusti 2010

Rocka fett!

Nu har jag kommit hem från mitt besök i Stockholm. Det har varit jättetrevligt att umgås med syrran - det blir inte så ofta! Min tvillingsyster var också på besök i Stockholm och kom till oss en stund på kvällen.

Det blev sent innan vi till slut kom i säng, och ni vet hur det är när man sover borta: det blir inte så mycket sömn när man inte är van vid sängen, ljuden och i detta fall; att det inte fanns rullgardin i rummet jag sov i! Så nu är jag supertrött!! Och inte nog med att jag är trött av sömnbrist - det var 28 grader varmt i Stockholm och min AC är sönder i bilen och det är inte såå lockande att köra med öppna fönster i rusningstrafiken ut ur stan... Ja, ni fattar: DET VAR VARMT!!! Men det var 3 saker som ändå var på plussidan:

1. Min vattenflaska!! (Utan den hade jag avlidit!!!)

2. Min son!!! (Jag berättade ju i förra bloggposten att han skulle följa med hem!)

3. Min bilstereo!!! CD-spelaren spelade Riktigt Rackarns Hårdrock!!

Det som är extra roligt med att åka bil med min äldste son är att vi har samma musiksmak och han klagar aldrig på volymen!! :D

Jag älskar Hårdrock - gärna på hög volym!!
I våran familj är det bara äldsta dottern som inte är Hårdrockare, men det är äldste sonen och jag som är de riktiga nördarna!!

Om du skulle se en mörkblå SAAB som förmodligen kör för fort, med två långhåriga typer som headbangar i framsätet - då har du antagligen sett oss!! ;-)

Så vad spelade vi då?? Bland annat det här:
(Det kanske inte låter så mycket Hårdrock till att börja med, men lyssna vidare bara...!)

Anneli.

10 kommentarer:

Vägen fram VIKT- och RECEPTBLOGG sa...

Varsågod! ;P Säg gärna om det fungerade för dig!

Ekonördarna på Lyckobacken sa...

Just Rekolådan behöver man bo i Öviksområden, Sollefteå med omnejd för att få. Men det finns ju fler alternativ beroende på vart man bor, söderut finns t.ex. Ekolådan eller Årstiderna.
Man få helt enkelt kolla upp vad som kan tänkas finnas just där man bor.

Malin

Vägen fram Vägen till VKT-och RECEPTblogg sa...

Oj, då! Det har du ju helt rätt i :) Ändrat nu!

Anneli Sjögren sa...

Jossan: Var i Borlänge idag och där har de Renee Voltaires sortiment, dock inte de där lakritsgodisarna du tipsade om...! Synd! Men jag köpte 70 % choklad med hampafrön istället - den var inte helt fel...!! ;-)
Ja, jag såg att du ändrat till rätt siffror!! :D

Malin: Tack för info!! Ska hålla öronen öppna, men hittills har jag inte hört om nåt liknande i mina trakter.

Marina sa...

Jag också tycker mycket om rock, speciellt japansk!
Brukar också köpa varorna för mina produkter från Crearome.

Anneli Sjögren sa...

Marina: Du får gärna tipsa mig om Japansk rock!! Låter spännande!
Crearome har mycket bra grejer och det är så roligt att skapa egna produkter!! :D

healthywealthywellness sa...

Vad spännande! Min pojkvän (ej hårdrockare) fick jobb på tidningen Close-Up i våras. Han sade, vilket gjorde mig lite förvånad, att många hårdrockare är intresserade av personlig utveckling. När jag frågade om hur vanligt det var med vegetarianism bland hårdrockare sade han att det inte var lika vanligt, förutom i vissa kretsar. Fast alla är ju olika, och du kanske lyssnar på annan musik också?

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha!! Skönjer jag lite förutfattade meningar om oss hårdrockare?? ;-)
Jag tror nog det finns alla sorters folk överallt - även bland hårdrockarna!
Alla människor har ju en massa "delpersonligheter" - t ex jag ser mig själv även som en andligt orienterad person, vilket många inte får ihop med min musiksmak!!
Men självklart lyssnar jag inte bara på Hårdrock (fast det är favoriten!) - jag brukar säga att jag är musikalisk allätare förutom att jag inte gillar dansbandsmusik, skrikig jazz och opera. :D

healthywealthywellness sa...

Absolut! Det handlade mer om vad som var vanligt, men visst finns det alla sorters människor inom alla områden. Däremot kan jag inte förneka att jag har fördomar. Den enda hårdrockare jag för tillfället känner pratade i en kvart om hur mycket hon älskade kött och aldrig skulle kunna sluta med det, så jag blev glad över att jag hade fel. Största fördomen är ju annars att man inte har några fördomar alls.

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha, ha!!! :D Helt rätt!! Det är så mycket man kan ha fördomar mot så hälften kunde vara nog!!
Om jag talade om vad jag (bl a) jobbar med så skulle du kanske inte tro mig!! Jag vet inte om jag ens törs berätta det här på min blogg...!
Men jag kanske skriver det på din....!!

Oj! Nu blev det en "cliff hanger"!! :D Nu måste mina bloggläsare gå in på din blogg för att läsa om jag verkligen avslöjade nåt där!! He, he!!
Fler läsare till din blogg alltså!! :D Bra va!?! :D