Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 3 augusti 2010

PSYCH-K, Tft och Ortobionomi

Hej på er allihopa!! :D

Idag har jag haft två PSYCH-K-balanseringar på förmiddagen! Det var samma tjejer som var här i fredags som jag berättade om. De tyckte båda att det hade hänt saker på de dagar som gått sen dess!
Som jag berättade i fredagens inlägg så får de ju gå gratis mot att de för lite dagbok om vad som händer och det hade de gjort också! Och som sagt; båda hade upplevt positiva förändringar kring det vi balanserade för!! :D
Nästa balansering med dem kommer att bli på måndag. Det ska bli spännande att se vad de upplevt till dess!! :D

I eftermiddag kommer en kompis hit och ska ge mig en Ortobionomibehandlig! Fråga mig inte vad det är, för jag har ingen aning!! Det enda jag vet är att det är en slags alternativbehandling för att "hela" och rätta till saker i kroppen. Jag berättar mer för er imorgon - om jag överlever.... ;-)!

Jo men jag måste ju överleva, för imorgon blir en spännande dag det med, minsann!! Då kommer en kille hit som jag aldrig har träffat eller ens hört talas om, men som inte bara hört talas om mig utan även tagit kontakt för att få höra om PSYCH-K! Själv håller han på med nåt som heter Tft; Tankefältsterapi - ytterligare en spännande metod inom det alternativa! Jag föreslog att jag kan göra PSYCH-K med honom om han gör Tft på mig och det tyckte han var en bra idé! :D
Uppföljning om det kommer också imorgon!!

Så var här eller var fyrkantig!! ;-)

Ha det!!:D

Anneli.

7 kommentarer:

Stefan sa...

Hejsan! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs alla bloggar relaterade till hälsa. Däribland områden såsom viktnedgång, träning, sjukdommar, mental hälsa, livsstil, mm. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta inspiration att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis kostar det inget.

http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

Anneli Sjögren sa...

Inlagd och klar!!

Birgitta Höglund's Mat sa...

Hej Anneli. Tack så mycket för din fina kommentar. Här inne kan jag nog hitta en hel del intressant, ser jag.
Glada hälsningar./ Birgitta

Anneli Sjögren sa...

Tack Birgitta!!
Ja, jag hoppas att du också ska finna min blogg intressant! :D

Anonym sa...

Jag hoppas också att du överlever imorgon så du kan berätta hur det gick ;-)
Själv känner jag att jag har "sånt" så det räcker just nu...
Vill bara vara ute i naturen och andas in lugn och läkning därifrån...
Och äta goda pajer som du kanske har märkt ;-)
Ha det så gott!

nixpro sa...

Hej
Skickade en kommentar som nog inte gick fram.
Den gick ut på att vi tänker nog mer lika om saker o ting än vad som framskymtat i våra respekive kommentarer. Inkl dina ord om vad du tycker det känns som att äta djur.
:)

Anneli Sjögren sa...

Artemis: Jodå jag har överlevt och kommer att blogga om det lite senare! Jag ska straxt in till stan och handla och sen blir det matlagning till de små hungriga vargarna/sönerna - men SEN ska jag skriva ett blogginlägg!! :D

Nixpro: Ja, jag kan tänka mig att vi inte står så långt ifrån varandra om vi väl tänker efter!! :D Men jag gillar att debattera!! ;-)