Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 24 augusti 2010

En rätt slö dag...

Som titeln till detta blogginlägg redan avslöjat så har jag haft en rätt slö dag! Jag håller på att läsa en bok som jag har lånat på biblioteket och som är väldigt intressant!
En av författarna är Dr Bruce Lipton - samma forskare som skrivit boken "Tro, dogmer och biologi" och i den rekommenderar PSYCH-K. Till skillnad från den boken har den jag läser nu - Spontaneous Evolution - Our positive future (and a way to get there from here) - inte kommit ut på Svenska, så jag läser den på orginalspråket Engelska. Vissa ord och uttryck är svåra, så jag sitter med en Engelsk-Svensk ordbok i högsta hugg, men det går bättre och bättre att hänga med ju mer jag kommer in i den!
Jag har inte läst tillräckligt långt i boken för att kunna recensera den, men den är väldigt intressant och läsvärd!! Och hoppingivande för mänskligheten och vår världs framtid! Jag rekommenderar den varmt!

Anneli.

2 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

Tack! :D Den boken verkar intressant är det lättläst engelska?

Ja det ska bli super rolig att börja plugga igen, ska upptadera lite vad som händer men vill inte skriva för mycket om det, då kanske jag tappar läsare som vill läsa om det dem alltid gjort. får se vad jag känner för :)

Hade så bra Anneli! Kramar

Anneli Sjögren sa...

Hej Lesly!!
Jo då, den är ganska lättläst! Bl a för att den är rätt rolig mellan varven!! Medförfattaren är faktiskt en rätt känd Amerikans ståuppkomiker!!
Den är lite jobbig att komma in i, men när man väl gjort det blir det mycket lättare!! Men ha gärna ett lexikon till hands för en del ord är för oss Svenskar som bara har tillgång till skolengelska och hemmagjord TV-amerikanska ( ;-) ) helt omöjliga att förstå eller lista ut!!
Läs gärna "Tro, dogmer och biologi" också!! Den finns ju dessutom på Svenska!
Ha det så bra du med!! KRAM!!