Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 10 augusti 2010

Bråttom, bråttom!

Idag blir det bara en snabb-snabbis in på bloggen!! Jag har inte tid att sitta här och blogga! Ikväll får jag hit lite gäster/kompisar!! Så jag måste fixa och dona lite innan de kommer!!

Resten av den här veckan har jag massa saker inbokade, bl a en tripp till Stockholm på torsdag - fredag! Jag ska hälsa på min äldsta syster som åker till Indien snart! Hon har en lägenhet i Kerala där hon bor minst ett halvår om året, så då vill jag så klart passa på och träffa henne innan hon åker!!

Imorgon börjar jag andra delen av kursen i Socialt företagande. Har jag berättat om den?? Hmmm... Minns faktiskt inte, men jag ska försöka skriva om den här fram över!
Sen på eftermiddagen kommer min kompis Katta hit för att ge mig en ny Ortobionomibehandlig, och på kvällen kommer min PSYCH-K-kompis hit så vi kan balansera med varandra!! :D

Fullt ös - medvetslös!!

Anneli.

5 kommentarer:

hallonmuffin sa...

Du har många järn i elden. :) Glöm inte bort att andas. :)

Apropå eko-godis/kexchoklad så kan rekommendera dig att kolla på en Konsum eller Coop-affär. Det finns även smågodis-påsar att köpa, i fyra olika blandningar. Mycket bra!

Ellen - ellastankar.blogg.se sa...

Svar: Absolut, Tyskland är toppen och som du säger, ingen större skillnad mot Sverige.
Hehe nej jag kommer inte heller överge LCHF kosten i första taget, det funkar för bra för att man ska kunna "ge upp".
Ha det bra!

Anneli Sjögren sa...

Hallonmuffin: Andas..... andas..... hm.... jag känner igen det.... Är det nåt som går att äta?? ;-)
Tack för tips om godis!! Helst såg jag ju att barnen kunde avstå helt, men det förstår jag ju att de inte vill/kan!! Även jag har varit barn...!

Ellen: Ha det så bra du med!! :D

Ellen - ellastankar.blogg.se sa...

Svar: Jag har blivit bättre pa att dricka vatten, men det kan vara delvis det som är problemet och delvis lite stress pa jobbet i eftermiddags. Far testa ditt tips. Tack!

Anneli Sjögren sa...

Ellen: My pleasure!! :D