Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 21 augusti 2010

Mitt allra heligaste!

Idag har jag varit ute i min lilla lägenhet som jag nyligen berättade om och fotograferat så ni får se lite hur jag har det! Där mediterar jag och har mina PSYCH-K-balanseringar och Sorgbearbetningskurser bl a. (Sorgbearbetning kommer jag att berätta om i ett kommande blogginlägg). Den lägenheten är mitt allra "heligaste" - där jag kan dra mig undan, där jag överlever!
Första bilden är tagen i vardagsrummet. Den vackra väggmattan med svanarna är arvegods från min mamma och de två tavlorna är målade av en kompis till mig!

Den andra bilden är på det lilla köket, taget ifrån vardagsrummet med ryggen åt soffan ni såg på första bilden. Täljstenskaminen eldar jag i på vintern och den ger så skön värme och stämningsfullt sken! Dessutom är det en glashäll uppepå som jag när jag ändå eldar brukar koka tévatten på!

Nästa bild är inifrån sovrummet mot väggen till vardagsrummet. Bordet är faktiskt min farmors vardagsrumsbord!! Dukarna på det likaså!

Sista bilden är också från sovrummet som ni ser! Vad man inte ser i bild är tvåvåningssängen som står till höger sett från denna bild. Så 4 personer kan utan problem sova över här!
Tavlan på Jesus har jag också ärvt av min mamma. Under några tonårsår satt den på väggen i mitt rum i mitt föräldrahem - inte för att jag är religiös (för det är jag inte) utan bara för att jag tycker så mycket om den!

Ja, nu har ni fått ett litet smakprov på hur jag har det in da house!

Anneli.

2 kommentarer:

urbanista sa...

Den där väggmattan lade jag märke till när jag var hos dig men glömde att fråga om. Fin! <Vinkar till Annelis mamma>

Anneli Sjögren sa...

Jaha, men då fick du svaret nu då!! ;-)
*Mamma vinkar tillbaka!!*