Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 27 mars 2011

29 år!

För 29 år, 17 timmar och 4 minuter sen blev jag mamma för första gången!! :D Ett livslångt äventyr tog sin början och livet blev aldrig mer sig likt!! ♥♥♥ Grattis på födelsedagen ♥Linnéa♥ och tack för att jag fick bli din mamma! Det har varit - och är fortfarande - ett nöje och privilegium att få följa dig genom livet!

Da Mom/Anneli.

12 kommentarer:

tantista sa...

Naww...! *torkar nästan en liten tår ur ögonvrån* Ja hon är rolig att följa. Alla dina barn är stora personligheter.

Anneli Sjögren sa...

Tack Arch Dude!! ♥
Ja, tänk hur olika de är alla 5!! Som jag älskar dem allihop!! ♥♥♥
De få tillfällen som alla är hemma samtidigt är Guld värda!!! ♥

tantista sa...

Jävlarrr, jag ringde just er nummer - av misstag. Dvs telefonen ringde själv ert nummer! Det är tredje gången den gör så här - ringer senast uppringda nummer - när jag drar ur mina handsfree/sätter i laddaren. Jag tycker inte att jag kommer åt någon tangent - eller gör jag det? Eller är det själva inpluggandet av laddaren som åstadkommer det? Jag fattar noll men ber så himla mycket om jag väckte eller förskräckte någon utav er!

tantista sa...

Hej, där är du ju!

tantista sa...

Eller vänta, det är ju inte ens senast uppringda nummer! Alltså, den ringde ert hemnummer. Men jag har ju ringt din mobil efter att jag ringde ert hemnummer. Så jag fattar verkligen inget!

fikadax sa...

.. visst är det en ära att få leva och få ge liv ...

Anneli Sjögren sa...

tantista: Jag fattar inte heller!! Men en vild gissning är att du längtar så mycket efter att prata med mig att telefonen uppfattar det på nåt subtilt sätt och försöker hjälpa dig på traven...!! ;-)
Ingen fara förresten: Du kan ringa när som helst på dygnet!! Sover vi så hör vi inte telefonerna i alla fall!!

Anneli: Ja, det är STORT att bli och vara gravid (trots visst besvär), föda, ta hand om och följa ett barn!! Jag skulle kunna göra det hela livet - så där vart tredje-fjärde år, om det inte var för att man blir rätt sliten och till slut för gammal...!!

Jenny sa...

Grattis till att fira 29 år som mamma! :) Hoppas att du och din dotter har en bra födelsedag!

tantista sa...

Ha ha Anneli, så klart att det måste vara så att luren längtar efter dig för att jag gör det! ♥ Men nåt är konstigt med mig och tekniken för nu får jag ingen feed heller i min Google Reader när det kommer nya kommentarer på din blogg - din replik här ovan och mina egna från i natt, dom dök aldrig upp i feeden, och inte Jennys kommentar heller. Så om det verkar som om jag ignorerar dig eller mina medläsare i framtiden (= inte svarar på tilltal i kommentarsfältet) så är det därför. Jag fattar fortfarande noll men det är ju som det brukar vara:)

Anneli Sjögren sa...

Jenny: Jag tror nog att vi båda hade en fin dag - dock på olika håll i vårt avlånga land! Jag var hemma i Avesta och Linnéa var i Malmö! Men av vad jag kan läsa på facebook (har inte pratat med henne än...) så hade hon en härlig dag och blev ordentligt firad!!

tantista: Men, vilket mysterium!! Tekniken är inte alltid så pålitlig - precis som du får erfara nu!! Precis som du fattar jag noll, men vi får väl hoppas att det reder upp sig!!

E. sa...

OJ!!! Men du är inte så gammal väl!? Hur gammal var du när du fick ditt första barn?

Grattis hursomhelst, om än 29 år försent;-)

Kramar!
/E.

Anneli Sjögren sa...

Elina: Tack!!
Ålder är bara en siffra!! ;-)
Jag har faktiskt aldrig skrivit på min blogg hur gammal jag är!! Inte för att det spelar nån roll om folk vet det... egentligen...! Men jag vill inte bli sedd genom "åldersfärgade" glasögon, d v s att de som läser min blogg ska dömma och bedömma mig efter vad de tror att en kvinna i min ålder bör/inte bör ägna sig åt om du förstår vad jag menar.
Men så här är det: Till sinnet känner jag mig som en 20-åring, kroppsligen känner jag mig som en 90-åring, men i passet står det att jag är född den 8 februari 1959! :D Now - do the math!! ;-)
Kan passa på att tillägga att min yngsta kompis är 9 timmar och 15 minuter äldre än min äldsta dotter och min äldsta kompis är på väg till de 70!! Själv är jag tidslös, ha, ha!! ;-)