Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 13 mars 2011

Kolla in det här!!

Dagens blogginlägg blir blott denna:
http://www.youtube.com/watch?v=xPx5r35Aymc
Se den, och framför allt LYSSNA på vad detta kloka barn säger!!
Sprid den sedan på alla tänkbara sätt så kan vi förhoppningsvis med gemensam "ansträngning" göra skillnad!! Alltid är det nån som känner nån som känner nån som jobbar för regeningen eller nån annan instans som har större och bättre resurser än vad en enskild individ har!
Tillsammans kan vi verkligen göra skillnad!!

Anneli.

3 kommentarer:

Maria sa...

Så underbar.. jag började nästan gråta. Så mycket sanning, så sorgligt...

Helene sa...

Så vältalig...! ...och sann...rakt in i hjärtat! La in den på min FB också. Kram <3

Anneli Sjögren sa...

Maria: Ja, jag satt med tårar i ögonen! Man blir verkligen berörd! Dessutom är det så sant det flickan säger!! Tänk att det behövs barn för att uppfostra oss vuxna...! Tur att barn är så kloka!! ♥

Helene: Va bra att du sprider den!! Tack!!