Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 6 mars 2011

Naaw!! Gu' så gulligt!!!

Jag bara måste lägga in några fler bilder från idag och berätta vad som hände sen kursdeltagarna gått hem och Helene och jag satt kvar i lokalen och pratade!
Vi väntade på att min kompis Micke skulle komma med sin urgullige son Noah, 5½ år (både Helene och jag är helt kära i den ungen!!!).
Meningen var att Micke skulle få Energimassage, men vi började med att fika. Noah var lite blyg till att börja med, för det var så länge sen vi sågs att han inte riktigt kände igen oss. Men rätt som det var så sa Noah: "Jag vill ha massage"! "Vill du att jag ska ge dig massage" frågade Helene förvånat. "Jaa" sa Noah och satte sig tillrätta i stolen!
Helene satt igång med massagen - en hel massage efter konstens alla regler - och Noah njöt!! Man riktigt såg hur härligt han tyckte det var och han såg ut som att han nästan kunnat somna!! ♥
Sen var det pappa Mickes tur. Han tyckte inte heller att det var direkt otäckt kan jag lova!! Han gick nästan in i trans på en gång såg det ut som!! :D
Efter en liten stund sa Noah: "Jag vill också ge pappa massage"! Och sen högg han in med liv och lust! Han var såå duktig och fast han inte sett - bara känt - vissa av greppen så gjorde han dem på samma sätt som Helene!! Det var helt fascinerande att se!! Det kommer jag att leva länge på kan jag säga!! Gullungen!! ♥♥♥
Ja men... bara titta på honom!! Söt som socker och så go' så man vill äta upp honom nästan!!
Ja, vad månde det bliva av detta barn?!? ♥ Det är ungar som Noah som gör att man har hopp för framtiden!! TACK Micke och Noah för en helt magisk kväll!!

Anneli.

4 kommentarer:

Helene sa...

Kul!! Hur gulligt som helst!!

Anneli Sjögren sa...

Men eller hur!! Du var ju med så du vet ju precis hur gulligt det faktiskt var!! :D
Det gör vi om nån gång tycker jag!! :D

Helene sa...

Absolut!! Du måste ju nästan fota tavlan också... :)

Anneli Sjögren sa...

Ja, det får jag banne mig göra!! :D